ÁLDÁS!

 

“A világba küldött áldás a gondolatenergia legtisztább és legfinomabb formája, és az univerzum leghatalmasabb erejét, az isteni szeretetet mozgósítja. Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni. Amit tiszta szívemből megáldok, az abban a pillanatban áldott lesz és az áldás hatalma azonnal megkezdi áldásos tevékenységét. Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám. Hagyhatom, hogy az áldás csak úgy megtörténjen, de el is képzelhetem, amint fény vagy sugár formájában alászáll.” – Kurt Tepperwein: Az áldás törvénye

 

 

AZ ÁLDÁS HATALMA

Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám.

Ha megáldok egy ,,ellenséget”, egy barátot nyerek vele.
Megáldhatok minden létezőt. Minden embert, akivel találkozom, és ekképpen áldás lehetnék mindenki számára. Akár nyomban hozzá is foghatok, éspedig azzal kezdve a sort, akit a legkevésbé szeretek.
Amit tiszta szívemből megáldok, az abban a pillanatban áldott is lesz. Az áldás hatalma azonnal megkezdi áldásos tevékenységét.

Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni; valamely személy vagy helyzet számára jót kívánni.

A világba küldött áldás a gondolatenergia legtisztább és legfinomabb formája, és az univerzum leghatalmasabb erejét, az isteni szeretetet mozgósítja.

Hagyhatom, hogy az áldás csak úgy megtörténjen, de el is képzelhetem, amint fény vagy sugár formájában alászáll.

Az áldásban az a fantasztikus, hogy pontosan azt kapod a Teremtőtől, amire szükséged van, még ha indirekt módon is, ám nem kell megfogalmaznod, és ami fontosabb, nem kell kérned… Amikor hetek óta egy nagyon komoly problémával küszködtem, amin nem tudtam átrágni magam, esténként többször is áldást kértem magamra, és annak gyümölcsét fel is ajánlottam a Teremtő atya számára.

Fantasztikus érzés volt érezni az isteni kegyelem ajándékát, a koronacsakrán át beáramló isteni jelenlétet. A problémámra választ kaptam, nem szavakban és gondolatokban, hanem egyszerű felismerés által… Számomra – és bárki számára, aki hasonló élményt, az akár az áldás segítségével megtapasztal – kétségtelen megbizonyosodás született, hogy Isten létezik !!!
Nagyon fontos még, hogy az áldás hatásai a morfogenetikus mező segítségével hatványozottan növekedhetnek: minél többen használjátok ezt az apró csodát, annál hamarabb alakul a morfogenetikus mező egy olyan közeggé, amelynek segítségével valami igazán nagy dolog fog születni…

Próbáld ki, áldd meg a barátaidat, egy tárgyat, egy helyzetet, de magadat is megáldhatod.

Az isteni szeret és kegyelem energiája végtelen, mindenkinek és mindennek jut belőle!

Érezd az isteni jelenlétet lényedben, és sugározd ki annak, és akinek szeretnéd, az alábbi egyszerű formula segítségével Az isteni energia megteszi majd hatását és többszörös erővel tér vissza hozzád.

Az áldásnak az a felismerés az igazi jelentősége, hogy felismerheted, szüntelenül és folyamatosan kapcsolatban állsz a Teremtővel!
Te is, én is, és mindenki! Nincs szükség egyházra, spirituális vezetőre, senkire sem! Ő mindig veled van, és amikor hiányát érzed, valójában te fordultál el tőle, mert Ő sohasem hagy magadra.
Az áldás segítségével és gyakorlásával, újra érezheted az Atya a mindenütt jelenlévő lényét, ami egyszerűen csodálatos érzés!

 

ÁLDOTT LEGYEN A TESTED TELJESSÉGE,A LELKED VÉGTELENSÉGE,A SZELLEMED ÖRÖKKÉVALÓSÁGA. ÁLDÁS! ÁLDÁS! ÁLDÁS!

 

 

Asajah
spirituális tanácsadó