Áldásos energiákban

Az Oroszlán hold hatalmas, intenzív energiákkal érkezik!

2024. január 25-én 18 óra 54 perckor az Oroszlán Teliholdat üdvözölhetjük.


A telihold szembekerül az Vízöntő Nappal – ez egyeseknél feszültségeket is generálhat. Kerüld az ellentéteket, a vitás helyzeteket – sértődésnek most sincs helye, türelemmel hozz tudatos, bölcs döntéseket.
A vénuszi energiák jó hatással lesznek az érzelmi rezgésekkel telített párkapcsolatokra, itt szintlépés várható. A jelenlevő Plútó – mint a válságok és krízisek jelölője – pedig megmutatja, hogy milyen kapcsolódásban vagy a társaddal. Lesznek akik válaszúthoz érkeznek. Szerelmi jóslással, párkapcsolati tanácsadással, elengedő oldással, összerezegtető angyali áldással is segíthetek.
A telihold a jupiteri energiákkal szövetkezik – teremtő erőnk és belső fényünk kifejezésére invitál. S
zerencsés lehetőségek érkezhetnek hozzád – hatalmas teremtő energiával áld az ég. Ne várj csodára, cselekedj!

Először is nézz szembe azzal ami gátolja, blokkolj a jóllétedet. Most jött el az ideje, hogy elengedd a félelmeidet, a negatív hitrendszered – a  nem működő utakat. Légy önmagad beavató mestere – a mostani telihold felerősíti az intuíciódat is – hallgass a belső hangodra.
Írd le mitől szeretnél megszabadulni – pld. magány, társtalanság, anyagi gondok, nehéz élethelyzet stb.  és égesd el telihold éjjelén. Ha esetleg valami izgalmasabbra vágysz, egy misztikus ‘fehér mágiás elengedést’ ajánlok neked, ha előre bejelentkezel.
Ne feledd ahol a fókusz ott az energia: aggodalomnak, szomorúságnak nincs itt az ideje. Őrangyalod inkorponálásával hatalmas önbizalmat kaphatsz. Optimista, bizakodó lendületben varázsolj, készíts vágylistát – mutasd meg a teliholdnak, és tedd a spirituális oltáradra.
Szólítsd Uriel arkangyalt,  (imaginálásakor érdemes kristályát, a borostyánt a bal kezedben tartani) Ez a csodás Létező segít rávilágítani a dolgok lényegére: Utat mutat nekünk, mindig megvilágítja a következő lépést. Új ötleteket ad terveink, céljaid megvalósításához.


Az Időkapuban Umabél őrangyal fog tartózkodni, az Arkangyalok karából, Mihály arkangyal csapatából. Ez varázslatos angyal önmagunk megismeréséhez ad segítséget, és ereje csodás előérzetekkel ajándékozhat meg. Idézd meg őt az őrangyalodon keresztül angyalszertartásban.
Megtisztított kristályköveidet, ásványékszereidet – tarot lapjaidat most feltöltheted a telihold hatalmas tisztító rezgésével.
A tértisztítás is erősen javallott – a tibeti fehér mágiásat ajánlom –  helyszíni bejárással és online is.


Használd ezt a pozitív erejű mantrát: „Nyitott és befogadó vagyok az életembe beköszönő csodás lehetőségekre – a lehető legjobb történjen velem. Hálát adok az Univerzumnak minden áldásért. Ámen.”
Ha elakadtál, megrekedtél ezoterikus foglalkozással segíthetek neked, hogy új lehetőségeket találhass. Alkalmas az idő rontás/átok levételre is – elhunyt szeretteid Fény hazába emelő szertartására és halott kommunikációra is –  légy rugalmas és egyeztess velem.
A Sors mindig gondoskodik rólad, ha bízol a jövődben, hiszel magadban! Áldásos teliholdat kívánok szeretettel, Mindenkinek, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu