Áldásos rezgésekkel

December 13-án, 0 óra 32 perckor a Nyilas Újholdat üdvözölhetjük!


A marsikus időtérben az Uránusz is bekapcsolódik. A retrográdba forduló Merkúrban kissé nehézkes lehet a kommunikáció – kisebb-nagyobb  félreértések is hozhat. Légy türelmesebb  és megfontoltabb. Vigyázat kapcsolati mélyzuhanást is hozhat ezen újhold. A skorpiós-vénuszban érzelmi sérülések kerülhetnek felszínre. Konfliktushelyzet, vita-veszekedés  jöhet azon párkapcsolatoknál ezen újholdban, ahol még rendezetlen helyeztek vannak. Ne várd meg az összeomlást, kérhetsz előre blokkoldást.

Először mindig az elengedéssel kezdünk. Engedd el, ami ami lehúz téged, ami blokkol, akadályoz a terveidben. Majd  készíts vágylistát – tégy bele öröm-érzéseket. Ezt a listát mutasd meg az újholdnak is. Pozitív erővel  gondoljatok ezután két hétig a varázslatra, hogy eredményes legyen.
Az Időkapuban  Nanaél Őrangyal fog  tartózkodik. Ez az angyal a Fejedelemségek karának vénuszi energiáinak szoláris aspektusát uralja. Ez az őrangyal feltárja öt érzékünk előttünk mi az ami hasznos, és helyes. A hozzá intézett ima és kérés nagy hatással lehet.
Stresszes időszakokban, amikor aggódni kezdesz, imádkozz. Kapcsolódj az Univerzum Teremtő Erőihez, szövetkezz az égiekkel, csodás megoldásokkal ajándékoznak meg, és  segítenek új utat találni – Te csak maradj optimista.
Kristályköveidet, ásványékszereidet, tarot lapjaidat most feltöltheted – tisztítás után – az újhold magasztos fényével.


Újhold angyal mágiára, Luca napi varázslatokra, Fény hazába emelő szertartásra,  lélek-kommunikációval, új élet teremtő programozással is kereshetek. De lehet jelentkezni a 2024-es éves személyre szóló tarot-előrejelzésre is.

Hittel és lelkesedéssel készülj fel az újra  – a jövő nagy dolgokat hozhat. Éld meg, éld át életed mindben pillanatát  derűben, örömben – hangolódj a karácsonyi ünnepkörre.

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu