Állatmennyország

A Szívárványhíd

„A Mennyország nemcsak a kutyáink, macskáink, hanem minden állat előtt nyitva áll.” – Ferenc pápa

Az állatoknak ugyanúgy joguk van természetes igényeik szerint élni, mint akár eljutni a mennyországba valamilyen különleges Isteni kegyelemnek köszönhetően

Mindegy, hogy kit veszítettél el, kedves szerettedet, vagy kicsi kedvencedet, a gyász az gyász, a fájdalom az fájdalom. Én abban hiszek, hogy a lélek mindenféle formában elpusztíthatatlan. Komuthiel, az állatok angyala vigyázza azokat is, akik átkeltek az állatmennyországba, ami bizonyos ‘szivárványhídon’ át. Az arkangyal segíti az átvezetésben és a lélekgyógyulásban is nekik.

Jó tudni, hogy kedvenceik tovább élnek a szellemvilág időtlen világában is. A túlvilágról visszatérve, még meg is látogathatnak olykor minket – ilyenkor érezhetjük is azt a bizonyos kedves-nosztalgikus jelenlétet.


Aquinói Szent Tamástól tudjuk, hogy az állatoknak is van lelkük, de másmilyen mint az embereké. Ők nem képesek tudatosan gondolkodni és nem tudnak különbséget tenni jó és rossz között. Meghalnak, majd újjászületnek, így jutnak egyre magasabb létformába, végül az emberi szintre – elsősorban a kutyákat említeném meg itt. A mennyországba, vagyis a lelki világba jutás minden élőlénynek kijár, különbségtétel nélkül.
Az állatok angyalán keresztül kapcsolatba lehet kerülni elvesztett kedvencünk lelkével – érzelmeket, és képeket is mutatnak a égiek vele kapcsolatban, hol van, leszületett-e már újra, és hogyan érzi magát.
Végeztem már ilyen szertartást, és igen nagy hatással volt rám. Az illető a macskáját veszítette el, nagyon sokszor gondolt rá. Az ülés alatt megtudta, hogy már inkarnálódott és nagyon jó helyen van. Ennek ismeretében újra gondolta azt a tervét, hogy egy újabb cicát fogadna örökre – ma már tudom, hogy megtette és egy burmai cica boldogságos szerető gazdája lett.

Ha úgy érzed, hogy nyugtalanít a kedvenced sorsa: a túlvilágról üzenhet neked a lelke, megtudhatod, hogy biztonságban van-e. Szeretettel várlak egy kedves szeánszra – léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu/