Alternatív gyógyászat

Gyógyulást segítő energia átadása már meglévő betegségekre

„Minden betegség a lelkünk védelmében jön létre és az agressziónkat gátolja. Ugyanakkor csökkentenünk kell az elvárásaink mértékét, mert a be nem teljesült elvárásaink hatalmas agressziót jelentenek és még mi görcsösen ragaszkodunk valamihez, nem tudjuk megélni a szeretetet, ezáltal lehetetlenné tesszük a sorsunk jobbra fordulását.
Meg kell tanulnunk kettős logika szerint élni ami azt jelenti, hogy külső viselkedésünk az adott helyzetnek megfelelő és nem passzív, belül viszont szeretetet kell éreznünk és az Isten akaratának elfogadását. Ezáltal tisztul a lelkünk és válik képessé a szeretet érzésének elsajátítására. Törekednünk kell arra, hogy senkiről sem mondjunk, vagy gondoljunk rosszat, mert ezek a gondolatok a mi lelkünknek ártanak.

A már kialakult betegségeinkre a kezelési módok nem lesznek hatásosak, ha téves a világnézetünk és sérelmeket, megbántottságot, féltékenységet hordozunk a lelkünkben. Ezekben az esetekben a betegség csak áthelyeződik egyik testészről a másikra vagy átdobhatjuk a gyerekeink, unokáink sorsára, jövőjére.” – Lazarev


Minden betegséggel a lelked üzen, hogy valami nincs rendben. Változtatnod kell a gondolataidon, az életeden, a szemléleteden,a szokásaidon, ha a gyógyulást útjára szeretnél lépni.
Fontos tudni, hogy a  már kialakult betegségeinkre a kezelési módok nem lesznek hatásosak, ha téves a világnézetünk és sérelmeket, megbántottságot, féltékenységet hordozunk a lelkünkben.
Alternatív gyógyászattal is kereshetsz angyalos stúdiómban, ha döntöttél, és változtatni szeretnél  – egyeztess velem.
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum

energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu