Amikor azt hiszed, hogy ő az igazid

Pedig  nem a pároddal élsz!

Leginkább nem akarsz róla tudomást venni, másszor pedig csak ámítod magad, de legbelül pedig tudod, hogy nem az ő igazid. A szerelmet várod, mégis leblokkolod magad valaki mellett, akivel csak félrevezeted magad.

Ragaszkodik, és kapaszkodik – szerelemes a szerelembe. Azt kérdezi mi a dolga a társával, én pedig azt mondom a kérdés inkább úgy lenne helyes, hogy miért vonzottad be éppen őt magadhoz.
Na, ez a fejembe se fordult meg – mondja kissé elmélázva régi kedves ügyfelem. Csak úgy jött magától…vártam nagy szeretettel.
Te komolyat szeretnél, ő meg alkalmit, laza kapcsolatot –
A tarot lapok is mutatják, meg a számmisztika. A képletetek sem egyezik.  Elárulom, neked,hogy tudat alatt még mindig félsz az igazi szoros köteléktől, ezért vonzottál be olyat, aki csak ‘lazázni’ akar. – válaszolom.
Tudat alatti blokkoldást ajánlok fel. Nem kéri – még átgondolja… Ahogy belenézek a jövőjébe látom, hogy később már nagyon bánni fogja, hogy az ajánlatomat elutasította.

Megsértődött, meg egózik –  mondja a másik vendégem,  Enikő  a párjáról.  Egyébként jó pasi, csak irányítgatni kell néha, nem kicsit.
Ójajj, nem mondod… ámuldozva figyelem a szavait.
Néha az anyja kell, hogy legyek, mert nem tudja mi a jó. Most meg valamit benézett, jól itt hagyott.
Talán épp az a gond, hogy nem a fiadként kellene kezelned ezt a kapcsolatot. ha nem tudja megélni mellett a férfi létét, mert nem hagyod neki, akkor bizony máskor is tovább fog állni…hiába is kérnél mos kettőtökre energetikai tisztítást, legközelebb ugyanígy fogsz járni.
Gondold át amit üzennek a fentiek: légy a társa a párodnak, mert anyja már van neki. – mondom erre.
Nem hiszem, szerintem visszajön az csak még várni kell – zárja rövidre a mondandóját.
Ahogy belenézek a jövőjébe látom pedig, hogy nem jön, és más se közeledik. Hamarosan rá fog jönni a hölgy, hogy másként kell a kapcsolódásait kezelni. Ha beleáll a női létébe akár még a lélektársát is be tudná vonzani.  Angyalozást kért – habár megemlítem, hogy nem fog használni, ha nem változtat a magatartásán.

Azt szeretném Asajah, hogy belém szeressen egy fiú – mondja a kissé molett vendégem,  Ducika. Most még nem is közeledik, csak beszélgetünk kicsit. Szerintem valami blokk lehet benne az első szerelmétől, azért nem hiv randira engem. Egy összerezegtető áldásra gondoltam, talán akkor észrevesz.
Készítek egy korrekt elemzést a részére, amiből kiderült, hogy semmi dolguk egymással. Ennek a fiúnak nem teszik a hölgy, és nem is akar tőle semmit sem. Az összerezegtető angyali áldást a már meglévő szerelmi kapcsolatra ajánlom csak. Az elengedést javasolom számodra, hiszen nincs itt semmiféle kapcsolat…csak a képzeletedben él az egész…ébredj fel. – közlöm vele a nem jó hírt. Először is álmodd meg, hogy mit, és kit szeretnél, milyenféle kapcsolatban lennél boldog… álmodozz.
Hát nem is tudom- mondja kedvetlenül. Hátha majd csak jön valaki megint.
Amíg te sem tudod mit akarsz addig az Univerzum nem fog tudni neked segíteni. Ha csalódott vagy nagyon alacsony rezgésszinten leszel,  valószinüleg nem is tudsz majd ismerkedni, talán észre sem vesznek.
Azt azért nem szeretném…majd valamit kitalálok…-zárja rövidre.
Felajánlom az önismereti tanácsadást, és a tudat-lélek-szívcsakra tisztítást. Örömmel elfogadja, kapva kap a jó alkalmon.
amikor elindul tőlem már képben van.
Álmodozni, meg tervezgetni fogok ahogy ajánlottad, most már tudom, mi kell nekem – nevetgélve köszön el.

Ha úgy érzed, hogy eltévedtél…ha úgy érzed, hogy megtévedtél…ha úgy érzed, hogy tanácstalan lennél bátran keress meg – jelentkezz be hozzám önelemző-lélekfejlesztő, kapcsolati tanácsadásra. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: