Amit a halál utáni életről tudni lehet

Gyászfeldolgozás – gyászterápiák – válaszok az eseménnyel kapcsolatosan.

“Nincs halál. És nincsenek halottaink. Mindenki él, csak nem itt, hanem ott. Tovább ment. Átköltözött. Akit szeretsz, az VAN. Szándékosan nem azt mondom, hogy akit „szerettél” – mert a szeretet nem múlik el soha.” – Müller Péter

A gyászterápia tartalma:
Vigasztaló angyalozás-szeretetteli együttérző rezgésekkel – arkangyalos gyógyítás, hogy a könny, az a bizonyos misztikus folyadék kiáradhasson, a lelked megkönnyebbülhessen.

Energetikai szeretet szálak oldása – enyhít a lelki fájdalmakon ez a kezelés.
Fény hazába átvezetés – ez azért kell, hogy a lélek el tudjon távozni ebből a dimenzióból – és ne  ittrekedjen, mert akkor zavarodott bolyongóvá válik és nem tudna újra leszületni.
Kapcsolat felvétel az elhunyt lélekkel – üzenetközvetítés a családtagok számára.
Tértisztítás – ott, abban a szobában, házban, ahol elhunyt a lélek, kioldja a fájdalom energiákat, hogy újra szívfájdalom nélkül használni lehessen a helyiséget.

Gyászfeldolgozás lelki beszélgetésben a gyászoló számára – terápiában – havi rendszerességgel, ameddig szükséges.
A halál pillanatában az úgynevezett mikrotubulusokból szabadon “kipárolog” valamilyen módon egy misztikus kvantumfolyadék – ez az asztrálanyag valójában a lélek. Természetesen spirituális emberként hiszek a reankarnációban.
Megtapasztaltam az elengedés fájdalmát feladatként feldolgozni, együttérzek veled! Keress bizalommal – szeretettel várom a spirituális Hölgyeket gyászterápiára. A program másfél-két órás időkvantumban ajánlott. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu