Angyal jóslás

Skorpió teliholdra

T á m o g a t á s

Isten, az Angyalok és a Felemelkedett Mesterek ebben a pillanatban is vigyázzák lépteidet, szeretnek, és mutatják az utat. Nem vagy egyedül. Biztonságban vagy. Az égi támogatás energiája sugárzik a képből.
Ez a kártya megerősíti, hogy jóindulatú lények csoportja vesz körül, akik szeretnek, támogatnak és utat mutatnak neked. Ha veszélyben vagy, közbe lépnek és figyelmeztetnek. Ha félsz, az isteni szeretet energiájával töltenek föl. Ha össze vagy zavarodva, jó tanácsot súgnak a füledbe.
Ezzel a kártyával azt üzenik az angyalok és a segítő lények, hogy fordulj még gyakrabban hozzájuk. Beszélj magadban nekik bármiről, és hamarosan egyértelműen érzed majd a jelenlétüket. Nemsokára az angyalok besoroznak maguk közé, hogy segítsd az embereket.
Ha valaha is kételkedtél segítő képességedben, az angyalok most arra kérnek, szabadulj meg ezektől a félelmektől.
E csodás lapot Dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjától húztam, az angyalok vezették a kezem.

Ha égi támogatásra van szükséged – az Arkangyalok név szerinti megidézésével a földi összekötő angyal behívásával pontosan odajut a kérésed, ahová kell, hogy megérkezzen. Maradj nyugodt Isten angyalai mindig a pozitív irány felé terelnek.
Raziel Arkangyal szivárványszínével segít megérteni az Univerzum működését. Aktivizáld a Földcsillag csakrádat és nyisd meg a Lélektudatosság, a Lélekbölcsesség és a Csillagkapu csakrádat is, építsd a fénytestedet – hogy ezer színben tündökölj!
Angyal tanfolyamok a Hölgyeknek minden hónapban: Te is regisztrálhatsz a programra. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu