Angyal jóslás – december 29. Újhod

ANGYALOKKAL GYÓGYÍTÓ JÓSKÁRTYA – TÖLTEKEZZ BE A KÁRTYA GYÓGYÍTÓ REZGÉSÉVEL!

1. ÚJ KEZDETEK
ENGEDD BE ÉLETEDBE AZ ÚJAT. Az új embereket, lehetőségeket és terveket. Az Angyalok tudják milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiáikkal segíteni fognak Neked.Légy nyitott az új megközelítésekre. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk.

2. TÁMOGATÁS.
ISTEN, A FELEMELKEDETT MESTEREK ÉS AZ ANGYALOK EBBEN A PILLANATBAN IS VIGYÁZNAK RÁD. Nem vagy egyedül, biztonságban vagy.
Jóindulati lények csoportja vesz körül, akik szeretnek támogatnak és utat mutatnak Neked.
Beszélj nekik bármiről amiben segítséget kérsz, hamarosan egyértelműen érezni fogod a jelenlétüket.

3. ÜNNEPLÉS
Az Angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy hamarosan új ünnepi időszak köszönt be életedbe. Terveid kezdenek beérni. Eljött az ideje, hogy szívedben örülj és hálával telj meg. Van okod ünnepelni.

Dr. Doreen Virtue Angyalokal gyógyító jóskártya

Az IDŐKAPUBAN most POJÉL Őrangyal tartózkodik. Az Arkangyali családfában a Fejedelemségek karában Haniel Arkangyalhoz tartozik. A hozzá intézett ima vénuszi, jupiteri, uránuszi energiákat idéz meg.
“Töltsd meg szavaimat élettel Pojél Angyal, add hogy a nyomukban a jövő széles távlatai nyíljanak meg előttem, rokonaim és mindenki előtt. Tedd, hogy rajtam keresztül adottságaid, erényeid és képességeid nyilvánvaló kifejezésre jussanak.”

Minden igaz hittel, szívvel elmondott ima megvalósul az anyagi világban – a rendelt időben, hiszen minden tökéletes isteni rend szerint halad ezen a világon.

Asajah 
angyalterapeuta