ANGYALAID VÁRNAK TÉGED!

„Az ádventi várakozás lényege szerint: várakozás arra, Aki van; ahogy a szeretet misztériuma sem egyéb, mint vágyakozás az után, aki van, aki a miénk.” – Pilinszky János

AKINEK A SZÍVE TISZTA az ‘érzékeli’ az angyalokat.
Van aki hallja, van aki látja is… Az angyali behangolásokkal még közelebb kerülhetünk a szellemi világokhoz. És ha már ott vagyunk, mi is áldott létezőkké válhatunk. Ha hívod őket életedbe lépnek, hogy sorsod útvesztőiben segítő szándékkal vezessenek. A csodás fényben vibráló energiamezőben mesés jelenések tanúja lehetsz.  A kapcsolódás lehetősége minden igaz, tiszta szívű embernek megadatott. Szeretettel vesznek körül és nem hagynak el soha.

Nagy ajándék a lelkednek is, hogy   felvedd a kapcsolatot Őrangyaloddal – Karácsony szent ünnepére. Hívd meg őt életedbe, hogy sorsodba segítőd lehessen. Az őrangyal kapcsolatfelvételre csodás szertartás keretében kerül sor. Ettől kezdve Veled lesznek, segítenek és erősítenek. Imájukkal elindíthatod a kapcsolódást, és rezgésükkel, erejükkel támogatva leszel.
Angyalaid várnak Téged! – ha szeretnéd megismerni Őrangyalodat és az Arkangyalodat jelentkezz a behangoló varázslatra –  személyesen és skypeon is elérhető vagyok.

ÁLDOTT SZENT ADVENTI KÉSZÜLŐDÉST!

Asajah
spirituális tanácsadó – angyalterapeuta

tarot mester-jós
energiagyógyász

Bejelentkezés: 20 278 26 12
skype elérhetőség: asajah1
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
ANGYALORSZÁG

Angyal tanfolyam I- II.
Őrangyal behangolás – kapcsolatfelvétel Az angyalokkal.