Angyali számok


111 – Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk. Ez a számsor azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában. A 111 olyan, mint a vaku felvillanó fénye. Azt jelenti, hogy az univerzum lefényképezte gondolatainkat, és most formában megjeleníti őket. Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk? Ha nem, javítsuk ki gondolatainkat / kérjünk ebben segítséget Angyaloktól, ha nehezen tudjuk kontrollálni, vagy megfigyelni gondolatainkat /.

222 – Újonnan elvetett ötlet-magjainak növekedésnek indultak a valóságban. Folyamatosan, öntöznünk és táplálnunk kell őket, és akkor hamarosan áttörik a föld felszínét, és megláthatjuk manifesztációnk bizonyítékait. Más szavakkal ne adjuk fel öt perccel a csoda előtt. Manifesztációnk hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább! Tartsuk fenn a pozitív gondolatokat, megerősítéseket, és folytassuk a vizualizálást.

333 – A felemelkedett mesterek itt vannak a közelünkben, szeretnénk, ha tudnánk, hogy segítséget, szeretetet, és társaságot nyújtanak nekünk. Gyakran szólítsuk meg a felemelkedett mestereket, különösen amikor a hármas számot ismételten magunk körül látjuk. A leghíresebb felemelkedett mesterek közé tartozik Jézus, Mózes, Quan Yin, és Yogananda például.

444 – Az Angyalok most körülvesznek, és biztosítanak szeretetükről és segítő szándékukról. Nem kell aggódnunk, közeli az angyali segítség.

555 – Csatoljuk be biztonsági övünket – nagyszabású változás áll előttünk! Ne ítéljük meg a változást negatívnak, vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az életáramlásainak természetes része. Lehet, hogy ez a változás egy imánkra érkező válasz, továbbra is tartsuk fenn önmagunkban a béke érzését.

666 – Gondolataink kibillentek az egyensúlyból, túlságosan is az anyag világra koncentrálunk. Ez a számsor arra kér bennünket, hogy egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a föld és az ég között, mint a híres hegyi beszédben. Az Angyalok arra kérnek, hogy a szellemre és a szolgálatra koncentráljunk, és legyünk tudatában annak, hogy anyagi és érzelmi szükségleteink ennek eredményeképpen automatikusan kielégülnek majd.

777 – Az Angyalok tapsolnak nekünk – gratulálnak, sínen vagyunk! Folytassuk tovább ugyanígy, és ne feledjük, hogy vágyaink valóra válnak. Ez egy különleges pozitív jel, és azt is jelenti, hogy további csodákra is számíthatunk.

888 – Életünk egy szakasza a végéhez közelít, ez a számsor azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy figyelmeztetést kapjunk, hogy fel tudjunk készülni. Ez a számsor azt is jelentheti, hogy érzelmi, munkahelyi, vagy kapcsolati szakasz végéhez értünk. Azt is jelenti, hogy fény vár az alagút végén. Üzeni még ezt is „Megérett a vetés, ne késlekedjünk a szedéssel és az evéssel”. Más szóval ne halogassuk a következő lépést, vagy munkánk gyümölcsének élvezetét.

999 – Beteljesülés. Személyes, vagy tágabb életterületünkben egy nagy szakasz végéhez értünk. A Föld gyógyításán munkálkodó fénymunkások számára ez az üzenet annyit jelent: „Munkára! Föld Anyának most rögtön szüksége van rátok!”

000 – Emlékeztető, hogy egyek vagyunk Istennel, és hogy érezzük Teremtőnk szeretetét önmagunkban. Azt is jelzi, hogy valamilyen helyzetben leírtunk egy teljes kört.

A számjegyek alapvető jelentése az alábbi:
0 – Teremtőd szeret téged.
1 – Vigyázz a gondolataidra; csak arra gondolj, amit szeretnél, ne pedig arra, amitől félsz, mert bevonzod, amire gondolsz.
2 – Ne hagyj fel a hittel és a reménnyel.
3 – Jézus vagy a felemelkedett mesterek segítenek neked.
4 – Az angyalok megsegítenek ebben a helyzetben.
5 – Pozitív változás várható az életedben.
6 – Add át a fizikai világgal/anyaggal kapcsolatos félelmeidet Istennek és az angyaloknak. Hozd egyensúlyba az anyagi és a spirituális világgal kapcsolatos gondolataidat.
7 – A helyes ösvényen jársz… folytasd az utadat!
8 – Most a bőség vár rád.
9 – Késlekedés nélkül kezdj el az életcélodon munkálkodni.
Doreen Virtue: Angyali számok könyvéből

Ha háromszor látod ezen számokat egymás követően,  akkor nevezzük őket üzenetnek. Használd spirituális energiáidat és képességeidet. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu