ANGYALOKKAL GYÓGYÍTÓ – BARÁTSÁG


Valami megváltozik a barátságaidban. Most rögtön légy becsületes önmagaddal és a barátaiddal. Becsüld meg az igaz barátot.

 

BARÁTSÁG

Barátság


„Nemcsak a bensődben mennek végre változások, hanem a környezetedben is.  Így alakulnak át a barát kapcsolataid is. Talán attól félsz, hogy már nem érdekelnek igazán a régi barátok. Vagy talán azon csodálkozol, hogy milyen szoros kötelék  alakult ki új barátaiddal.

A barátságok változása természetes folyamat. Az angyalok arra kérnek, hogy engedd át nekik kapcsolataidat. Tudd, hogy Isten és az Angyalok gondoskodnak rólad és a barátaidról is. Örömmel segítenek  bármilyen átalakulás ideje alatt. A kártya arra is utal, hogy már készen állsz egy új barátságra amelyben társad hű tükröd lesz.” – dr. Doreen Virtue

 

Az Időkapuban a Szeráfok kórusának angyala Asajah áll. Az arkangyali családfában  – Keter –  Istenhez legközelebb álló Metatron arkangyalhoz tartozik – Akarat energiájával. Metatron az Angyalok királya.  Asajah  őrangyal saját, uránuszi, szerelmi energiái mellett rendelkezik a merkúri energiák által vezérelt felfogó- és megértőképességgel is. Hatalmas adag gyakorlati érzékkel, gyors és élénk felfogó képességgel ruház fel, ez pedig lehetővé teszi, hogy minden problémát  megoldjunk, minden nehéz helyzetből megtaláljuk a kiutat. A hozzá forduló személy mindenben meglátja az igazságot.
„Asajah, ha kiválasztottál arra a fáradságos és küzdelmes munkára, hogy a legcsekélyebb dologban is meglássam az igazságot, add, hogy értelmem ne tévedjen el a hétköznapi helyzetek bonyolult labirintusában. Add, hogy  értelmem mindig fényességed örök forrásához kapcsolódjék.”