Angyalokkal gyógyító jóskártya – Figyelem


Folyamatosan beszélgetsz az Angyalaiddal, s a tőlük kapott ismeretek valóban igazak. Bízz bennük!

 

FIGYELEM

Figyelem


“Ezzel a kártyával az angyalok elismerésüket fejezik ki figyelmed iránt. Gondolataidon, érzéseiden, álmaidon, látomásaidon belső hangodon és felismeréseiden keresztül visszatérő üzeneteket kapsz.  Figyelsz-e ezekre az üzenetekre? Megbízol-e bennük? Követed-e őket?

Ha arra érzel késztetést, hogy felhívj valakit, vagy elmenj valahová  vagy hogy elolvass egy könyvet – feltétlenül kövesd ezeket az útmutatásokat. Az angyalok arra kérnek, hogy add át nekik az isteni útmutatással kapcsolatos kételyeidet. Tudd, hogy tényleg a mennyel beszélgetsz, és élvezd a társalgást.” – Dr. Doreen Virtue

 

Az Időkapuban ELEMJAH Őrangyal tartózkodik április 5-től április 9-ig. Ez az Angyal pártfogoltjainak a megjavítás képességét adományozza; ami nem más, mint az élet ritmikus rendjének, a dolgok működési szabályainak helyreállítása.
Ha le akarunk zárni egy rossz  korszakot, és szeretnénk boldog napkat élni, forduljuk hozzá. Minden akadály, minden gyötrelem elenyészik, szertefoszlik. Feltárulhat előttünk a boldogság, az anyagi jólét felé vezető út is. Szakmai életünkben is sikereket érhetünk el.

Asajah