ANGYALOKKAL GYÓGYÍTÓ JÓSKÁRTYA – MEGVALÓSÍTÁS


Új lehetőségeket valósítottál meg, és bőséget hoztál életedbe.  Ezek gyümölcseit már most élvezheted. Töltekezz a kártya gyógyító rezgésével!

 

MEGVALÓSÍTÁS

Megvalósítás
„Reményteli vágyaid beteljesülőfélben vannak. Lehet, hogy más módon teljesülnek, mint vártad, de a lényeget illetően – béke, biztonság és boldogság – mégis az valósul meg, amit kértél. Kérd az angyalaidat, hogy segítsenek hinni megvalósító képességedben. Ezzel a  hittel Isten és Te mindenre képesek vagytok.

A gondolatok megvalósításának a folyamata a  következő: először megszületik az ötlet az isteni forrásból. Majd az ötlet találkozik egy érzéssel. Ha a szeretet és a gazdagodás érzése kíséri az ötletet, létrejön a megvalósításhoz szükséges csíra. A csírát azzal neveled, ha hiszel benne, és lépésről lépésre követed az érzéseiden, álmaidon, látomásaidon keresztül érkező isteni útmutatást.” – Dr Doreen Virtue

Az Időkapuban március 31-től egészen április 4-ig SITAÉL Őrangyal tartózkodik. Ez az angyal a Szeráfok karának harmadik tagja a kiteljesedés képességét jeleníti meg és uralja, vagyis Ő az aki képes mindent gyümölcsözővé tenni.   Sitaél őrangyal Metatron Arkangyal alá tartozik – őt imáinkkal vasárnap szólíthatjuk meg.  Sitaél angyalhoz szóló ima révén karmánk teljes mértékben eltöröltetik. „Sitaél add kérlek, hogy mindenkor és mindenhol a reménység küldötte lehessek!”
Sitaél angyalhoz a nehézségek legyőzése érdekében, balsors, súlyos csapás esetén is fordulhatunk.

Asajah