Angyalokkal gyógyító jóskártya – Önelfogadás


Isten tökéletes gyermeke vagy, nincs olyan részed, ami ne lenne csodálatra méltó. Angyalaid azt tanácsolják, hogy hagyd el az állandó önostorozást, és szeresd magad!

ÖNELFOGADÁS

Önelfogadás

“Túl kemény vagy magadhoz – mondják az Angyalok. Még ha nagyon magasak is az elvárásaid, rettentő fontos, hogy szeretettel tud nézni önmagad. Az önvádak csak emésztőgödörré változtatják a lelket. Az önfejlesztés gondolatához pozitív beállítottság kell.
Nézd magad az Angyalok szemével és látni fogod,  milyen tökéletes és szent gyermeke vagy Istennek. Talán a múltban követtél el hibákat, mégse lehet olyan szavad, gondolatod, vagy tetted, amely elfordítaná tőled Isten szeretetét. Az Angyalok elfelejtették a hibákat, s csak azt hallják, hogy Isten szíve dobog benned. Feltétel nélkül szeretnek, és azt kívánják szeresd te is így önmagad. ” – Dr. Doreen Virtue

Az Időkapuban március 25-től március 30-ig JELIÉL őrangyal tartózkodik.  Ez az angyal bármilyen valóság érzékelhetővé válásának és megszilárdulásának képességét  jelképezi és uralja.Tőle származik a szilárd kitartás, a békés nyugalom. Minden viszályt, és perpatvart megszüntet.
“Jeliél nyújts nekem segítséget, Fénynek Ura, és támogatást ahhoz, hogy messze űzzem magamtól a zűrzavart, és világosság uralja az életemet.”
Jeliél mindig önzetlen és építő jellegű tanácsot ad.

Asajah