Áramolj a pozitív energiákkal

Minden lehetőség előtted.

Ha pozitív embereket, szeretnél vonzani magadhoz – neked kell emelned a saját vibrációdat. Ha panaszkodsz, alacsony rezgésű lelkeket, és történések vonzol – a hiány terébe taszítod magad.  Magas rezgésszinten pozitív személyek, események, és lehetőségek találnak rád – a jó sorsod közelít feléd, szerencse-bőségáldás.
https://asajah.hu/hogyan-emelheted-a-rezgesszintedet/

A magas rezgésszinten élők nem kritizálnak, nem beszélnek ki másokat – lélekből élnek, emelnek másokat. Az alacsony rezgésszinten élők a harag és az irigység, kritizálás alattomos rezgésben áskálódva, lehúznak, mérgeznek másokat. Ne közelíts hozzájuk, kerüld el őket, igazi energiavámpírok – gonosz erőket működtetnek.
Csendesedj el az adventi kísértések és próbák idején és beszélgess a lelkeddel. Gyógyítsd meg lelki sebeidet – nézz szembe a félelmeiddel, és győzd le a negatív rezgéseket. Emeld magad a fénybe. Nyisd ki a lelkedet: szeresd magad, engedd el a kishitűséget. értékes, és szerethető vagy, megérdemled a jót. Hidd el, hogy nagyszerű dolgokra születtél, hegy tökéletes isteni terv részese vagy.

Havonta érdemes energetikai tisztítást kérni. A blokkok törlődnek általa, szabad utat kapsz az álmaidhoz.  Jelentkezz be hozzám – egyeztess velem az órás programra. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket magas rezgésű stúdiómba.
Ne feledd, amikor megbocsátasz gyógyulsz, amikor elengedsz, fejlődsz Az Élet jót akart neked, az Univerzum érted vigyáz – csodás utazást. ÁLDÁS RÁD! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu