Áramoljon a szeretet!

Ha az ember a problémás élethelyzeteinek megoldásában nem hajlandó kilépni az anyagi világból, akkor a változások szellemi szinten zajlanak le a mi tudatos részvételünk nélkül. A fizikai síkon ez fájdalom, betegség, baleset formájában jelentkezik.
KÖSZÖNÖM A SORSNAK, hogy továbbadhatom, amit tanultam és megtapasztaltam. Köszönöm, hogy olyan képességekkel áldott meg az ég, amivel bárkinek is segíthetek abban, hogy jobb emberré váljon. Hála érte és szeretet!
AKI JÁR HOZZÁM, AZ SOKAT FEJLŐDIK… nő a kisugárzása, mert lelkiekben is gyarapodik… A vonzása elindul a fizikai szinteken is – teremtővé válik. Áldott szerencsével, tudatosan halad, fogad és elenged – benne van az áramlatban – ‘önbeavatódik’, mesterré lesz. Önmaga sorsmesterévé teremtődik meg.

A pipacs a vadvirágok királynője, az ezoterikus pszichológia szerint a női szeretetét erejét és erényét kelti életre, és harmonizálja is azt. Ezért választottam ezt a képet. A bennünk szunnyadó kiegyensúlyozottsággal és nyitottsággal fogjuk tudni csak meghallani a belső hangunkat – amely megsúgja számunkra, és megláttatja velünk mindazt, ami szeretetreméltó és harmonikus.


CSAK ARRA KÉRLEK, hogy engedd el a múltat ha elégedetlen vagy vele. Most rögtön felejtsd is el, annak még a nyomasztó emlékét is. Képzelj más történetet az életedbe és higgy benne. Hidd el, hogy sikerülhet – higgy önmagadban, és higgy a gondviselésben, amely csak jót akar Neked. Egy percre se keseredj el – egyszer fel kel a Te napod is és minden kivirágzik körülötted – légy türelemmel. Mert mindennek ideje van, a szeretet türelmes…
GONDOLJ AZOKRA A PILLANATOKRA, amikor sikerültek a terveid, és ez majd erőt fog adni Neked, hogy most is elérd amire vágysz!
Tedd szebbé a pillanatokat, mert ebből áll az Élet! Ne légy szigorú önmagadhoz! Adj még több mosolyt, még több ölelést – szeress és nevess! – mert ezzel csodákat teszel!
HIGGY ÉS BÍZZ AZ ÉLETBEN – ÁRAMOLJ A SZERETETBEN!

Áldás az álmokra, a tervekre, és a sorsdöntő lépésekre!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

https://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php
https://www.facebook.com/asajahcsilla