Áraszd fényedet a világra!

Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.


Amikor abbahagyjuk a görcsös megfelelést másoknak, akkor kapunk egy esélyt arra, meghalljuk a saját gondolatainkat. A csöndes elmélkedés szabadsága segít bennünket abban, hogy végül megértsük, mit is akarunk és mit várunk el önmagunktól. Megtanuljuk becsülni, szeretni, megvédeni saját magunkat, és nem leszünk sebezhetőek akkor sem, ha valaki rosszul bánik velünk.
Nemet mondani segít tanulni a hibáinkból, csiszolja, finomítja azt a képességünket, hogy felismerjük: mi az, amit szeretnénk, és mi az, amit nem, és hogyan találjuk meg a kettő között az egészséges egyensúlyt.
Bármikor „elakadsz”,sose feledd: a Főnök Te vagy, az Életed Te magad irányítod,és Te írod a forgatókönyvet. Használd a teremtő képzeleted pozitív sorsteremtésre.
Vigyázz miről beszélsz, és mire gondolsz egész nap, és mit osztogatsz meg a facén is…mert az „növekedni” kezd – vonzani fogod! Arra gondolj, amit el szeretnél érni, ami felemel, ami többé tesz – ami pozitív. Karmatörésre újabb lehetőség – sorsváltoztatáshoz jó energiákkal áld az ég megint.

Szeretettel várlak angyalos stúdiómba, de ha nem szeretnél kimozdulni, hosszasan utazni, videóhívásos és messengeres, skypeos konzultációkra is lehet időpontot egyeztetni velem – hétvégén is kereshettek, előre egyeztetés szerint.

Sőt energetikai tisztító, rezgésszintemelő csomagot is küldhetek Neked angyalvédelemmel – érdeklődj a részletekről nálam. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: