Átsegíteni a Fénybe!

Minden újholdkor és teleholdkor fénykapuk nyílnak halottaink számára, hogy átjussanak a Fénybe, az égi mennyországba. Mégis egyre többen és többen maradnak itt… vagy azért, mert valamit nem végeztek be, vagy azért, mert valaki itt tartja őket. Érzelmileg kötődnek, vagy segítséget adni szeretnének szeretteiknek. A halott lelkeknek nincs helye eben a dimenzióban, mert energiát vonnak el az élőktől. És bizony óriási karma, ha tudva tudván, hogy át kellene kelnie a fénybe, te nem engeded el a hozzátartozódat. Azaz nem engeded neki, hogy megtisztuljon, és újra leszülessen közénk ismét, hanem hagyod, hogy itt tévelyegve zavarodottan bolyongjon. A Fénybe engedés tehát pozitív lehetőség. Tudvalevő, hogy van már tíz éven belüli leszületés is – csatlakozva ugyanahhoz a családhoz, ahol van súlyos karma.


Egy zaklatott édesanya keresett meg azzal, hogy három gyermeket veszített el, míg végre a negyediket sikerült kihordania és megszülnie – aki ma is nagyon jó egészségnek örvend. Azt szerette volna megtudni, hogy a halott gyermekek jó helyen vannak-e, mert azóta is nagyon fáj a lelke miattuk, a sírjukat gyakran látogatja.
Érdekes módon a szeánszra a hölgy nagypapája érkezett meg, jó ideje, hogy ittmaradt. röghözkötött lélekként. Feladatának érezte, hogy vigasztalja őt, így már nem volt ereje elmenni a fénybe. Elmondta, hogy a gyermekek azért mentek át és születtek le újból és újból, mentek át és jöttek vissza, mert küldetésük az volt, hogy megtaníthassák neki az elengedés fájdalmát feladatként feldolgozni. Mindig ugyanaz a lélek született le, és ment át újra. Tehát nem veszített el valójában egyetlen egy babát sem, mert az aki most van, ő az, aki egyik testből a másikba vándorolt… A hölgy megértette a miérteket. Hiszen szerződés szól a halálról és a születésről is. A gyermeknek sorsikus szerződése van az orvossal, aki születését segíti, és sorsikus szerződése van a szüleivel is – megtapasztalásokra, tanításokra. A nagypapa elvégezte dolgát, egy hát elengedtük a Fénybe, és a kapcsolattartás okán szellemi segítőként az égből továbbra is üzen majd és figyeli szerettei sorsát. A szeánszot mindig Isten áldásával végzem, arkangyal segítséggel, megszentelt energetikai térben.
Ha úgy érzed, vagy úgy véled, hogy halott szeretted még veled van Fény hazába engedéssel – halott kommunikációval is kereshetsz, spirituális nagymesterként fogadlak. Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – Fény hazába engedés
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php