Amarusaja az Áldás angyala

Kérd  Amarusaját, az Áldás angyalát, hogy jöjjön el az életedbe. Engedd, hogy a szívedbe, onnan pedig a kezedbe áramoljon a fehér világító áldás. Hagyd, hogy az áldás rajtad keresztül áramoljon át mindenkire, akivel találkozol és mindenre, amivel érintkezel.

Kérj áldást az ételedre, a párkapcsolatodra, a gyerekeidre, a barátaidra, a cselekedeteidre, a szavaidra, a természetre, a munkádra, a megoldhatatlan feladataidra és problémáidra.

Lásd, ahogy a sugárzó, izzó áldásáramlat mindenbe belefolyik, mindent átjár. Figyeld meg, mi változik ettől. Mindeközben mondd: ” Az áldás átáramlik rajtam és megáld mindent, amit ma lényemmel megérintek. Hálásan Köszönöm.”

Amarusaja
Az áldás sokféle formában jelentkezhet: mint barát, családtag, kedvező helyzet. De megjelenhet álruhában is mint nemkívánatos körülmény, amelyről esetleg utóbb kiderül: hathatós tanítód volt, rávezetett, hogyan szabadulj meg valamiféle köteléktől.

Kérd teljes szívvel, akarattal, hogy átvedd e csodás energiákat, s tegyél meg mindent azért, hogy te is áldást hoz mások életébe!

Asajah