Az ásványprogramozás titka


GONDOLATAINKNAK ÉS ÉRZÉSEINKNEK IS REZGÉSE VAN!

Ha érzéseid és gondolataid negatívak, akkor csak a negatív eseményeket vonzod magadhoz. Ahhoz, hogy ezen változtatni tudj meg kell változtatnod az általa kibocsájtott rezgést. Ebben segítenek neked az ásványok.

Az ásványok mágikus adattárolók!

A környezetük rezgéseit és információit gyűjtik össze, és felerősítve sugározzák ki magukból. Rendszeresen kell tehát tisztítani, és feltölteni őket.

Fotó: Angyalaura kvarc

Angyalaura kvarckristály

Az ásványokat programozni is lehet!

Ez akkor a leghatásosabb, hogy az ásvány eredeti hatását kiegészíti a programozással kapott cél eléréséhez szükséges rezgés.
A kapott utasítást – program – hatására csak a kapott információt sugározzák ki magukból. A programozott ásványok a gondolat- és érzelemvilágodat tisztítják meg azoktól a gondolatoktól és érzésektől, amelyek gátolnak egy bizonyos cél elérésében. A tisztítás után, pedig feltöltik a gondolat- és érzelemvilágodat, olyan gondolatokkal és érzésekkel, melyek előnyösök neked, hogy meg tudd teremteni azt, amire szükséged van és amire vágysz.

A kristályt tehát egy vágy, cél vagy szándék emlékeztetőjének programozhatjuk be.

Egyszerű módja  a programozásnak:

– tisztítsd meg kristályodat kívül és belül egyaránt
– vedd a kezedbe a kristályt
– vizualizáld a célt, amire vágysz, minél élénkebb képek felidézésével, részletesen, beleélve magad abba az állapotba, hogy a cél már meg is valósult és abba, hogy ez milyen pozitív érzelmeket vált ki belőled
– mindeközben képzeljük el, hogy a kép, ami megjelent elménkben, átáramlik a kristály belsejébe, minden egyes lélegzetvételünkkel egyre mélyebben beágyazódik abba.
– most öntsük szavakba szándékunkat, fogalmazzuk meg megerősítés formájában és mondjuk ki hangosan vágyunkat, pld: ha fogyni szeretnénk mondjuk azt, hogy „egészségesen és mértéktartóan étkezem” (ha úgy jobban tetszik akkor a megerősítést leírhatjuk egy papírra is, amit éjszakára a kristály alá tehetünk)
– vigyük a kristályt magunkkal mindenhová, valahányszor kísértést érzünk olyan dolgokra, melyek megakadályozhatnák a kitűzött cél, vágy elérését/betartását, érintsük meg kristályunkat, ami eszünkbe juttatja célunkat és segít erősnek maradni az oda vezető úton.

A programozott kristály pompás ajándék is lehet. Feltétlenül  mondjuk el  a megajándékozottnak, hogy milyen cél elérésére programoztuk be.

Asajah