Az azonnali karma spiritualitásában élünk

Isten szeme mindent lát!

Ha másokat kritizálsz, rossz hírét kelted valakinek. A háta mögött kibeszéled – olyan dolgokat hordasz össze róla aminek a fele sem igaz. Uszítasz rá másokat, befeketíted…lejáratod és rombolod, akkor profán rontás energiát indítasz el. Ezzel súlyos karmát követsz el!

A profán rontás ugyan blokkot ad – de fehér mágiával könnyen elementál. Viszont azt is tudd, hogy: visszafordul rád! Amit elindítottál mindig visszatalál hozzád. Az azonnali karma spiritualitásában élünk. Az Univerzum mindig mindent kiegyenlít, és hogy tanuljál: ötszörös erővel fog megtalálni téged, pont akkor amikor a legjobban megy majd a „sorsod szekere”.
Vigyázz mit csinálsz, másoknak mit kívánsz – Isten szeme mindent lát, de még a gondolataidat is hallja ám!

A Szűz-lilith mától indul. A Lilith a fekete hold, a tudatalatti részünk. Legfontosabb szerepe az, hogy megmutatja, miképpen tudjuk tehetetlen, frusztrált agressziónkat tevékeny, termékeny, teremtő energiává alakítani. A következő kilenc hónap alatt elnyomott érzelmek törhetnek felszínre – ezen időszak kihívásokat, kellemetlen helyzeteket is hozhat.
Egészséges önbizalommal könnyeden vehetek az akadályokat. Magas önértékeléssel, önbesüléssel Kikerülheted konfliktusokat és a destruktív embereket.
Fontos, hogy tisztában legyél a benned munkálkodó negatív energiákkal, hiszen csak így tudsz felülemelkedni rajtuk, illetve a saját hasznodra fordítani azokat. A program most is a fejlődés és a tanulás. Pozitív energiával légy jelen az életedben.

Ha úgy érzed rajtad rontás van – keress meg bizalommal, és engedd hogy segíthessek Neked – energetikai tisztítással várlak szeretettel! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: