Az elengedés nagy lelki munka.

A gyász fogságában…

Feketében van…
Kedvesem rákérdezek… – még mindig gyászolsz?!

Jajj, nem,  dehogy… – csak szexi, mondta valaki
Pedig azt hittem, szomorúnak látszol – nézek rá vissza.

Már nem gondolok rá…mostanában, a temetőbe is alig megyek ki.
Értem.
Akkor jó, ha el tudtad engedni…és tovább tudsz lépni. Sok szép lehetőség adódhat, amit kár lenne kihagynod… folytatom tovább.
Néha, beszélgetek vele azért, mert érzem, hogy velem van… a kis szobában, estefele, amikor egyedül vagyok…mintha meg is érintene…de lehet, hogy csak képzelődöm… – mereng el.

Húha! Hát nem hiszem, hogy képzelődnél… ahogy erről beszélünk a kettőnk közötti auratérben meg is jelenik a vendégem elhunyt nagymamája. Beleborzong…jajj, istenem, hát ugye, hogy ide is követett…
Ezek szerint nem engedted el – ragaszkodsz hozzá és ő tehozzád. De vajon miért lehet ez? – kérdezzük meg talán őt is, mi hozta közénk?! – mit szólsz hozzá kérdezem a kedves ügyfelem.
Ó, igen, annyira akarom… fátyolba borult szemmel integet.
A néni mosolyog – olyan negyvennek mutatja magát, üdvözöl, és megnyugtat, hogy  csak az unokáját kísérte el. Kedvesen hozzáhajol, mellette áll szorosan és csak ennyit mondd: Add el a házat és kezdj új életet…addig maradok veled, amíg társra nem találsz, nem hagylak el…vigyázok rád.
Közvetítek…amit hallok-látok szószerint mondom el.
Lassan sírni kezd…éreztem, hogy velem van…csak nem akartam rágondolni. Ez így nagyon fáj nekem, nem lehetne valamit csinálni…hogy békére leljen…
De igen – kezdem el. A jó benne az, hogy tudunk fénykaput nyitni neki – és most fel is veheted vele a kapcsolatot…beszélgess el vele, mond el mit érzel, köszönd meg a veled töltött sok szép évet…s azt is elmondhatod, hogy megengeded neki, szeretettel figyelje a sorsodat, s ha tud segítsen az életedben.
Hagyok időt a búcsúra…
Ezzel máris oldottuk a blokkot, szívesen áttér az övéihez – akik már várják, hogy hozzájuk csatlakozzon.
Tudom, hogy segíteni fog neki a ház eladásban, és a párra találásban is – egy éven belül nagy változások fognak történni, amely pozitív irányba fogja vinni a kedves kis hölgy életét. (Élővel az élővel, ez a szabály, a megrekedt lelkeknek nincs helye ebben a dimenzióban, mert életenergiát rabolnak akaratlanul is az élőktől.)
A szeánsznak remek vége lett – a fénybe emelés sikerült! – a lélek a Fény hazába talált, és a vendégem is megkönnyebbült. Azért Azraelt arra is megkértem hogy vigasztalja őt, ameddig szükséges.
Megbeszéljük a továbbiakat is, mit ne tegyen, és hogyan tovább a terveiddel. Az Angyal tarot lapjait faggatjuk ki arról, milyen blokkokat kell oldani ahhoz, hogy akadálytalanul továbbhaladhasson.
Örömkönnyekkel köszön el – szeretettel ölelem át, miközben csodás energiákat küldök a szívcsakrájába, hogy oldottabb és kiegyensúlyozottabb legyen.

Ha bánatban vagy, ha elengedés gondod van, keress meg bizalommal – szeretettel várom továbbra is spirituális tanácsadásaimra, foglalkozásaimra, angyalterápiákra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach

tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/