Az Élet a legnagyobb varázsló!

Véletlenek márpedig nincsenek

“Az életben semmi sem történik véletlenül. Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez. Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk. Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.” – Ruediger Schache

A “véletlenek” sorozat mind azoknak a segítő energiáknak az összessége, amik a spirituális felemelkedésedet szolgálják. Amerre irányítod a figyelmet olyan energiákat vonzol be az életedbe. Ha a pozitív értelmes dolgokat nézed és arra irányítod a figyelmet, pozitív dolgokat vonzasz be az életedbe, ha akarod ha nem, pénz, szerelem, boldogság. A tudatalattid nem válogat. Ha félelmet kérsz megkapod ha boldogságot azt is.

Mindennek jól meghatározott helye, ideje és feladat van az életünkben. Minden egyes esemény, személy okkal jön az életünkbe, és mindennek az az oka, hogy tanulj belőle, fejlődj, jobb légy. Hogy egy adott eseményből, személytől megtanuld azt, amit meg kell tanulnod.
A sors útjai kifürkészhetetlenek. Mikor naponta többször is “véletlenül” összefutsz egy ismerősöddel az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy valami üzenetet hordoztok egymás számára. Ilyenkor érdemes megállnod egy pillanatra és váltanod néhány szót az illetővel, hogy megtudhasd mi dolgotok van egymással.
Az Élet a  semmiből varázsol apró csodákat eléd, olyanokat, amik aztán meghatározzák az egész életedet, és visszanézve világossá válik, hogy tökéletes rendben és összefüggésben alakítják az életedet.
Minden esetben, amikor egy esemény feltűnően sokszor ismétlődik meg az életedben érdemes elgondolkodnod rajta, hogy mit üzen neked az a történés.  Meditálj rá minden különleges eseményre. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: