Az Én-Idő jár Neked!

Ha van valami amit megbánhatsz életed során, az az, ha nem használsz ki minden percet arra, hogy boldog légy… az már teljesen lényegtelen, hogy mitől. Lehetsz attól, hogy rájössz arra, hogy te is tetszel annak a helyes srácnak; vagy attól hogy valóra válik egy álmod; hogy táncolsz az esőben; hogy érzed, csak a tiéd az a pillanat; érzed, hogy szeretnek… mert a boldogságnak rengeteg árnyalata van. Nem mindenki tudja először, hogy neki mi az, de ha te már rájöttél soha ne hagyd elveszni…


Az én idő a magadra fordított megszentelt idő. Ilyenkor bármit csinálhatsz, ami örömöt jelent számodra, feltölt, vagy akár a személyes fejlődésedet szolgálja. Minden nap csinálj magadnak egy kis szabadidőt, amikor meditálsz, vagy saját gondolataiddal vagy elfoglalja.  Az én-idő jár neked, mert általa pozitívabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Közelebb kerülsz önmagadhoz, és újra megtalálod a  céljaidat, motiváltabb leszel.
Lehet ez napi húsz perc, de akár egy óra, amennyit jólesik magadnak szentelned- ez lehet bármiféle kreatív tevékenység, ami jóleshet – akár a kedvenc hobbid is jöhet. Amikor arra vágysz, hogy jógázz, meditálj, sétálj a friss levegőn, napozz,  olvass el egy jó könyvet, vagy menj el egy jó masszázsra –  akkor tedd meg.

Én-idő mantra:
„Egészséges és erős vagyok. Boldog, békés és sikeres nap áll előttem. Szeretem magamat, teli vagyok önbizalommal és minden akadályt könnyen veszek. Kiegyensúlyozott, egészséges és vidám vagyok!”

Sokszor és örömmel kántáld – írd át vele a tudatalatti félelmeidet.

Az én-idő a te boldogságprogramod lehet. Törődj magaddal, és kényeztesd magad – ez az idő egyik se maradjon el. Ha harmóniában leszel, jobban meg tudsz majd birkózni a napi stresszel. Az én időd tudatosságra inspirál majd, és ez önmagadra fejlesztésére használt idő a legértékesebb lesz számodra. Segít abban, hogy még jobban megismerd magad. Tegyél bármit, ami örömmel tölt el. Vágj bele hidd el izgalmas lelki-szellemi utazásban lesz részed.

Ha úgy érzed, hogy elakadtál életed dolgaiban segítek neked, hogy a kibogozd a gubancokat, és átlásd a sorsodat. Megtalálhatod a saját utadat. Sorselemzéssel, lélekemelő terápiákkal szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

 

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemezés – spirituális terápiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat, időpont egyeztetés: 06202782612 – hétvégén is!
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php