Az év első Teliholdja a tüzes Oroszlán jegyében érkezik!

Az Oroszlán telihold 2021 január 28-án, csütörtökön, 20:16 perckor köszönt be ránk!

Az időzítés a legalkalmasabb most az elengedéshez. Emeld a rezgésed, építsd az Életed! A Spirituális Ember saját maga alakítja a sorsát, felelősséggel megoldja a feladatokat…tudva, hogy soha semmi nem történik véletlenül – mert minden helyzet egy újabb “önbeavatás”. Fontos hogy a dolgokat pozitívan, kreatív kompromisszumkészséggel kezeld – de némi öntörvényűséggel megspékelve – rugalmasan, optimizmussal – az égiek vigyáznak és segítenek.
A ma este 20 óra 16 perckor kiteljesedő Telihold a két magas rezgésű sorsbolygóval Szaturnusszal és a Jupiterrel áll együtt. Rezgésük arra inspirálhat, hogy isteni gondviseléssel összegezzük múltunk tanításait. Minden próba, kihívás, feladat megoldása lényegében önbeavatás és megtapasztalás – a fény felé visz – alázattal, türelemmel és kitartással éld a sorsodat!


A jelenlevő Jupiter felerősíti a marsikus rezgéseket. Feszült energiák telítik a téridőt,  ezért nagyon fontos, hogy elkerüld a haragot és az impulzivitást – legyetek tudatosan türelemmel és felelősséggel.
Foglalkozz minél többet a lelki fejlődéseddel, engedd el az alacsony rezgésű embereket az éltedből. Tölts minél több időt a szabadban, sportolj, mozogj hadd tisztuljanak a gondolataid. Ügyelj az étkezésedre: fogyassz magas rezgésű friss ételeket. Figyelj a belső hangodra, a szellemi vezettetést kövesd. A telihold a karmaoldásban is segíthet most.
Fontos, hogy engedd el a téves ideológiáidat és a semmirese jó, régi rossz mintákat, amik már nem visznek előre. Szívcsakra tisztítással – akár terápiás változatban is nagy erőt adhatok neked  – keress meg energetikai tisztítással.

Ugyanezen napon a Vénusz együtt áll a Plútóval a Bakban. A szerelmi kapcsolatokba visszatér a szenvedély, és ismerkedésre is jó időben van, aki társa vágyik.
A mágikus Kazanlár-tarot lapjaiból a Császár V, Az Akasztott XII, és A Válaszutak VI. lapokat húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’: Légy tudatos sorsuraló és lépj ki a méltatlan helyzetből, élj a szabad akarat, választás lehetőségével – sorsteremtő hatalmaddal.

Ezen a napon teremtő angyalmágiákat is érdemes végezni. Érdemes tisztítani a kristályékszereidet, a tarot lapjaidat is a hold tiszta fényében.
A telihold idejében az Időkapuban Jakhél őrangyal fog tartózkodni, az Arkangyalok karából Mihály arkangyal csapatából. A merkúri-vénusz energiájával abban segít, hogy tetteidben a pozitív cselekvést erősítse, Imagináld őt, ha szükségét érzed.
Misztikus hangolódást kívánok a telihold energiájára Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum-léleklátó médium

energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: