AZ ÉV UTOLSÓ TELEHOLDJA december 14.

12.14. 1 óra 6 perc  TELIHOLD
ELENGEDÉS, KAPCSOLATTEREMTÉS!


Ezen a napon különösen hatásosak a varázslatok, amiket a kommunikációd erősödéséért végzel.
A telihold előtti éjszaka a hold fénye tökéletesen alkalmas arra, hogy fizikai testünket és tárgyainkat gyógyító energiával töltsük fel.

Elengedés – kapcsolati tisztítások

 

teleholddecember

Lelki megtisztulást hoz  a mostani Telehold,  az Ikrek jegyében.

 

“A dolgok, az emberek saját, misztikus idejükben érkeznek hozzád, s nem várakozásaid szerint. Éppen akkor, amikor a lelked készen áll befogadásukra.” – Gail Godwin

 

Végezhetünk elengedő szertartást:
Először is gyújt meg egy fehér gyertyát – és csendesedj le.
Mihály Arkangyalt idézd meg, hogy áldja meg és szentelje meg a szertatásodat. Saját őrangyalodat szólíthatod most meg név szerint, megkérve, hogy erősítse az akaratodat, s segítsen az elengedésben.
Én, (mond ki a neved) Elengedem, és elküldöm életem minden területéről azokat az embereket mélységes és végtelen szeretetben, akikre már a legkevésbé van szükségem a múltamból, mert lehúznak, és korlátoznak a gondolkodásukkal, a véleményükkel és a létükkel. Hálás szívvel köszönöm tanító részvételüket életemben, és kérem az Univerzum segítségét, hogy tőlem távol kerülve olyan közösség tagjai legyenek, melynek az ő energiájukra van szüksége ahhoz, hogy előre vigye megtapasztalásaikat. Kérem, hogy mindez az energia, hitrendszer, és hiedelemvilág, téves információ oldódjon ki, és tisztuljon ki a teljes energiarendszeremből, amit ők képviseltek eddig az életemben. Köszönöm.
Nyitott vagyok mások szeretetteljes közeledésére, és elfogadom mindazon emberek szeretetét, figyelmét, és barátságát, akik őszintén képviselik mindazt, ami az Univerzum felől szeretetben, előre vivő szándékkal jön hozzám. Mindezt képes vagyok pozitívan megélni, és életembe a megfelelő helyre beépíteni. Legyen így! Köszönöm.”

 

Ha megszabadulunk a múlt terheitől, lelkünk felszabadul.

 

Az égiek segítenek, a bolygóállások kedvezőek, hogy sorsunkat uralni tudjuk, s elengedjük a félelmeinket. A Fény felé közeledünk.

Légy magabiztosabb, gyógyítsd be a múlt okozta sebeket, tárd ki a gondolatait horizontját, és ápold a kapcsolataid embertársaiddal! Mert bármire képes vagy, csak ki kell nyitnod a szárnyaid! Élj a szíved szerint! Keress fel – segítek az elengedésben, a blokkoldásban.
Immár megtisztulva, felszabadulva léphetünk be életünk új szakaszába, s köszönthetjük a karácsonyi ünnepkörben, Advent negyedik Angyalát.

 

Varázslatos Teleholdas estét!

 

Asajah
spirituális tanácsadó