Az év utolsó teleholdjára!

December 22-én, szombaton 18 óra 50 perckor telítődik a Hold az érzelmes-vizes Rák jegyében.

A telihold erőteljes energetikai tere rendkívül alkalmas arra, hogy befelé forduljunk és elmerüljünk a belső világunkba. Ez történhet már telehold előtti három nap alatt is.

A mostani Teleholdban érzelmes-érzelgős napok előtt állunk. Lelkizős beszélgetős kedvünkben lehetünk – talán nincs is olyan, aki el tudná most nyomni az érzelmeit. Ezért hát legyünk szeretetteljesek és elfogadóbbak, beszélgetésünkben, tetteinkben türelmesebbek, és a megszokottnál még  empatikusabbak.   Elnyomott konfliktusok kerülhetek most felszínre.  Habár kétségtelen, hogy teliholdkor gyakoribbak a szakítások is, ezért igyekezzünk elkerülni a veszekedéseket.
Akik család alapítási tervekkel vannak, most készülhetnek, könnyű lesz a teherbe esés a hölgyeknél. Akik ettől óvakodnának, talán jobban vigyázzanak, mer az erotikus vágyak fokozódnak majd ebben az időszakban.
Párkapcsolati tarot  elemzéssel, harmonizáló tisztítással és kapcsolatot megerősítő behangolással kereshetsz, ha elakadtál párkapcsolatodban.
Pénzhozó, vagy egyéb gyarapító varázslatokra a holdtöltét megelőző éjszaka a legalkalmasabb. Ugyanakkor holdtölte idején érjük el testi és szellemi teljesítőképességünk csúcsát. Mivel ilyenkor meggondolatlanná is válunk, tehát nem érdemes komoly döntéseket hozni.
Az Időkapuban Mebamjah őrangyal áll merkúri energiáival, a Fejedelemségek karból, Haniel arkangyal csapatából. Az őrangyal energiája termékenységgel ajándékozz meg a hozzá fordulókat.

Kerüljük a vitatkozó kedvű, rosszindulatú embereket ezen a napon is, tartsuk távol magunkat a gonosz erőktől. Maradjuk pozitívak, és szeretetben ünnepeljük  Advent arany vasárnapját!

Lélekleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Szerelmi jóslás.
Angyal mágiák.
Konzultációk minden nap: 06202782612
Skkypeon és messengeren is elérhető vagyok.

https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php