AZ IGAZI LELKITÁRS TITKA

 

Szerencsésnek mondhatja magát az, aki jelenleg boldog, szerelmes párkapcsolatban, házasságban él, hiszen ez az egyik legörömtelibb érzés a világon. Azonban vannak, akik még keresik az igazit, de nem találnak rá, pedig igyekszenek mindent megtenni, hogy ráleljenek a nagy Őre.

“Ne szenvedj! Ne gyötörd magad többé! Légy szabad, és légy türelmes! Légy önmagad!”

Meg kell tanulni elengedni a dolgokat, hiszen ha valami nem működik, azt nem szabad erőltetni, nem szabad görcsösen ragaszkodni hozzá. A legjobb amit tehetünk, hogy megszabadulunk az önsanyargató gondolatoktól és próbálunk minél nyitottabban viselkedni, legyünk befogadók, barátságosak, és higgyünk abban, hogy hamarosan betoppan Ő is az életünkbe.

LELKITARA

Az első lépés

A Kezdő elmélkedése elnevezésű buddhista módszert kipróbálva vizsgáljuk meg gondolatainkat, azt, hogy különböző témákat illetően, mi a véleményünk azokról, miben hiszünk, mit gondolunk az igaz szerelemről. És mikor sikerült ezeket letisztázni önmagunkban, az Univerzum megteszi a kellő lépéseket, és úgy irányítja a sorsunkat, hogy megjelenjen életünkben az igazi szerelem.

A második lépés

Határozzuk el, hogy mit szeretnénk, mi a szándékunk. Írjuk le ezt egy mondatban, és olvassuk fel az Univerzumnak, tudatva vele, hogy készen állunk a szerelem befogadására.

Példa: “Örömmel fogadom, várom, hogy a lelkitársam bekopogjon szívem ajtaján. Készen állok egy komoly kapcsolatra, amely életem végéig tart majd, és amelyben önfeledten boldog lehetek a szerelmemmel.”

Harmadik lépés

Mindennap koncentráljunk arra, amit érzünk a lelkünk mélyén, hogy mit fogunk majd érezni, mikor a szerelmünk közelében leszünk. Csukjuk be a szemünket, és képzeljük el Őt, és figyeljük, hogy a szívünk hevesebben fog-e verni.

Ha boldogság, megkönnyebbülés, biztonság, nyugalom áraszt el bennünket, akkor minden rendben van. Higgyünk abban, hogy mindaz valóra fog válni, amit elképzeltünk. Akár párbeszédet is kezdeményezhetünk Vele.

Negyedik lépés

Ahhoz, hogy ez sikerüljön, erős, szilárd elhatározás szükséges. Gondoljunk arra, hogy felnőtt emberek vagyunk, akik tudják, hogy mit akarnak az életben, és ne hagyjuk, hogy a kétségek, negatív gondolatok eltántorítsanak célunktól. Helyezzük magunkat újból egyensúlyi állapotba, ne hagyjuk, hogy kibillentsen bármi is ebből.

Ha erősek és kitartóak vagyunk, egyszercsak azt vesszük észre, hogy ott van mellettünk a lelkitársunk, a szerelmünk, akire egész életünkben vártunk. Csak meg kell dolgozni érte, mint mindenért az életben.

forrás:http://ezoteriaextra.hu/az-igazi-lelkitars-titka-ilyen-konnyu-bevonzani-a-szerelmet-az-eletedbe/