Az ölelés világnapjára: október 15.

Az ölelés gyógyít!

„Egy ölelés sokkal többet jelent két test érintkezésénél. Egy ölelés azt jelenti: nem vagy fenyegető, nem félek ennyire közel kerülni hozzád, el tudok lazulni, otthon érzem magam, védett helyen, ahol megértenek. A hagyomány szerint valahányszor szívből átölelünk valakit, egy nappal meghosszabbodik az életünk.” – Paulo Coelho


Az ölelés gyógyír a léleknek. Bár testi kontaktusról beszélünk, az érintés mégis egy alapvető lelki szükséglet. Kísérletek igazolják, hogy nemcsak fejlődés lélektani szempontból nélkülözhetetlen, hanem lelki egészségünket is nagymértékben befolyásolja.
Az ölelés egy spirituális kapu. Vidd bele a hétköznapokba ezeket a finom érintéseket.  Amikor beszélgettek, amikor otthon végzitek a szokásos teendőket és elmész mellettük, finoman érintsd meg, teremts a szeretteiddel, a pároddal minél többször ilyen finom kontaktust.
Az ölelés megnyugtat. Az ölelés erőt ad. Az ölelés gyógyít, és nemcsak azt, aki kapja, hanem azt is, aki adja. Öleld át teljes szíveddel, azt akit szeretsz. Ebben a csodálatos mágikus őszben, egy  virtuális lélek-ölelést küldök szeretettel, Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu