Az Ölelés Világnapjára!

Ma van az Ölelés Világnapja!

Az Ölelés világnapja egy amerikai kezdeményezés hatására honosult meg világszerte. Az ölelés-nap célja az érzelmek nyílt kitárásának ösztönzése, a szeretet kimutatása olyan ölelésekkel, amelyeket mindkét fél akar.


Bár testi kontaktusról beszélünk, az érintés mégis egy alapvető lelki szükséglet. Kísérletek igazolják, hogy nemcsak fejlődés lélektani szempontból nélkülözhetetlen, hanem lelki egészségünket is nagymértékben befolyásolja.
Gondoltad volna, hogy az érintés még a bizalmat is erősíti? Akit finoman megérintünk, nagyobb bizalommal lesz irántunk. Az érintés érdeklődést is kifejez, emellett empátiát is tükröz.
A gyermeket öleléssel vigasztaljuk meg, szomorú barátunk karját finoman megérintve jelezzük együttérzésünket, a sportolók összeölelkeznek, amikor csapatuk győzelmet arat… hosszasan sorolhatnám.
Vidd bele a hétköznapokba ezeket a finom érintéseket! Amikor beszélgettek, amikor otthon végzitek a szokásos teendőket és elmész mellettük, finoman érintsd meg, teremts a szeretteiddel, a pároddal minél többször ilyen finom kontaktust!

Az ölelés megnyugtat. Az ölelés erőt ad. Az ölelés gyógyít, S nemcsak azt, aki kapja, hanem azt is, aki adja!


Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu