Az önmagadra találás művészete

„Megdöbbentően sokan hiszik, hogy akkor spirituálisak, amikor csak és kizárólag jó dolog történik velük, ha állandóan a szeretetről beszélnek, és mindent elfogadnak.Hogy akkor igazán spirituálisak, amikor tisztító kúrát végeznek, illatos füstölőket gyújtanak, jógáznak, mantráznak, mudráznak, elolvassák a heti csillagállást, megosztanak egy szívbemarkoló Müller Péter bölcsességet, miközben tettek nélkül hátradőlnek egy hazug életben.
A spiritualitás ezzel szemben az, amikor fellapátolod a trutymót magadból, szembenézel magaddal, a félelmeiddel, az árnyékos oldaladdal, és nem kábítod tovább magad. Nem fordulsz el többé Önmagad elől, hanem lefejted magadról a hazugság vakságban tartó hályogát és önmagadat rehabilitálva, önmagad partnereként, nem másra mutogatva, felállsz a földről és Önmagadra találsz. Ez persze nem sétahajózás, de ez is a spiritualizmus része.”-Sóvári Mónika

Ha elfojtásban élsz nem élsz – minden érzést meg kell tapasztalni, átélni, hogy megéld az Életedet! Megtapasztalni jöttünk – bármi történik a jelenben! – aláírtuk, odafent, hogy jelen leszünk a Mostban! – és ezen pecsét van, a szerződés hitelesen él! Emlékezz erre minden nap… bármi is van a külvilágban, te aláírtad, hogy jelen leszel…nemcsak tanúként, hanem életed főszereplőjeként.
Fedezd fel minden napban az örömöt és a boldogságot – tiszta lélekkel élj! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum-léleklátó médium

energiagyógyász-angyalterapeuta

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: