Az új célkitűzések idejében!

Az év első Újholdja a földies Bak jegyében köszönt be ránk, január 6-án, hajnali 02. 28-kor.

Az Univerzum támogat minden erős érzelmi alapú kérést! Ha magas rezgésszinten vagy – kívánságaidat eléred. Az új dolgok elkezdésének tökéletes időpontja – gondold át a terveidet és varázsolj valami szépet. A céltudatos cselekvésnek kedveznek az energiák.

A Bak újhold nagy nyomatékot ad a kívánságoknak – Uriel Arkangyal segít a beteljesedésben! Egyébként pedig Vízkereszt napja lesz. Minden új kezdet bevezetéséhez kitűnő alkalom ez az intenzív újholdas állás most, ami már a mai naptól érezteti igen erős hatását. Kedvező időben vagy a diéta, és fogyóra elkezdésére is. Levizsgázunk megértésből és kitartásból is. Ezen a napon a Plútó és Szaturnusz is jelen lesz,  és a régi berögzött energiákat oldja. Ha valami most bánt, akár egy mondat, vagy egy helyzet, egy ember kijelentése, légy okos: azt a beragadt sérelemhelyet, dolgozd fel, s engedd el… A Szaturnusz sorsbolygónk, az idő ura hatalmas erejével  bátorít az új kezdetekhez, a Plútó átalakító erejével segít, hogy minden egy magasabb szintre kerüljön benned. Az égiek támogatnak, ha elhatározod magad, hosszútávú terveidnek nagy hatalmat adnak.

Küld fel imádat az ég felé  a megvalósulás áldásával. Minden pozitív, fejlődést segítő elhozó cselekedet az Univerzum által védelem alatt lesz. A dolgod, hogy gondold át mi az, amiben lépned kell  – a  személyes éved rezgése segítséged ad ebben. Tervezz újra. Tűzz ki célokat ezen Újhold idején, – mikor máskor? Tedd fel magadnak a legfontosabb kérdéseket: Milyen terveid vannak? Milyen áldozatot vagy hajlandó hozni ezekért? Merre tart az életed? Mire van szükséged valójában?

Sors- és személyes év elemzéssel: tarot, számmisztika, asztrológia, auraolvasás és teremtő mágiákkal, csakra-aura harmonizáló tisztítással, energetikai szint emeléssel szeretettel várlak!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tanácsadás- spirituális terápiák.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php