Az Univerzum pozitív erővel támogat

Rajtad múlik mit tehet meg általad!

Veled együtt teremtődnek a dolgok, a Te döntéseid hozzák a holnapot: minden lépés sorslépés, miden döntés sorsdöntés. Kapcsolódj eredendő, bölcs teremtő erődhöz – a szeretet veled született fényéhez.


Minden nehézség csupán tapasztalatszerzés, spirituális önbeavatás: Erősebb és jobb emberré válhatsz általa. Ne vizsgálgasd az életet, állj neki és hozd ki belőle a legtöbbet. Bátraké a szerencse – a Sorsangyalok segítenek a kezdő lépésben, imagináld őket angyalszertartásban.
https://asajah.hu/angyalos-tanfolyamok/
Az égiek csodás lehetőségeket tartogatnak neked, vedd észre a jeleket. A hit fénye világítsa meg utadat. Engedd el a kétségeket és fogadd be életebe a hitet. Gondolj erre a mondatra, amikor eltévedettnek érzed magad. Amikor sóvárogsz, vágyakozol alacsony szinten rezegteted az életedet, a hiányterében támolyogsz. Amikor hiszed, hogy értékes és szerethető vagy, az Univerzum máris visszajelez neked. Elkezdődnek teremtődni – fizikai síkon is megjelenni a dolgok, amikre eleddig vágyakoztál.
https://asajah.hu/sorselemzes-ezoterikus-tanacsadas/
Értékes és szerethető vagy, ezt sose feledd. Sugárzó lény vagy, teli fénnyel és szeretettel. Engedd meg magadnak a nevetést, az örömöt, engedd el a befeszülést és részed lesz a varázslatban.

Blokkoldással, oldás, (rontásvizsgálat is) csakra-aura meridián-nadi hangolás, rezgés-vibrációs szint emeléssel, energetikai teremtő agykontrollal várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – de kérhetsz előre egyeztetett videóhívásos megoldást is – érdeklődj a részletekről nálam. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu