Babacsakrák

TE  ÉS A GYERMEKED

Az újszülött babáknak nincs saját biopólusuk/energiamezőjük, és az anyjuk energiája védi őket.
Egy apró emberben 7 csakrából csak 2 aktív. Korona csakra, ami záródik 18 hónapos (az újszülöttnél az elülső sorvadásnak nevezik). Addig is széles tölcsér, amin keresztül a gyermek Felsőbb Énje szabadon kapcsolódhat a testhez.
Báziscsakra – ez az, amely alulról első csakraként alakul ki, és alapja minden későbbi életnek. A többi csakra zárva van, mint fánk a virágoknak, amelyek csak a megfelelő időre várnak, hogy kibontakozzanak.
Minden egyes hónap elteltével változásokon megy keresztül a fizikai test és az energetikai test egyaránt. A gyermek egyre inkább különálló egységgé válik, azonban még mindig erősen kapcsolódik energetikailag édesanyjához és energiájához.
Érezve ennek a területnek az energiáit és belső betekintést nyerve azt mondom, hogy ahogy a fizikai köldökzsinór az anya méhében a fizikai kapcsolat után, elvágódik és elkezd külön emberi lényt formálni, úgy az érési időszak is van az idő, amikor az energikus eltűnik a köldökzsinór, és elkezdődik a független teremtő kialakítása – a szuverén teljességében, saját energiáival munkálkodva.
Körülbelül 14 éves korukra a gyermekeid egy energetikai zsinóron keresztül kapcsolódnak hozzád. Vigyázz az energiádra! –  Anna Jakobczak

Sokszor van olyan, hogy nem születik baba a párkapcsolatba – pedig  nincs is ‘hiba’ a párokban. A sors néha úgy dönt, hogy más örömöket kell/lehet az adott életben átélni. Esetleg karma miatt nem lehet a gyermekáldást megélni. Néha pedig a kicsi lélek dönt úgy, hogy nem születik le, mert az anya esetleg nem az apával él, vagy pedig nincs a két emberrel még dolga – ilyenkor késik a fogantatás. És néha pedig már az anyaméhben gondolja meg magát a magzat. Lélekben rákapcsolódik a szüleire  és dönthet úgy, hogy nem a születik le,  hanem átmegy a ‘fénybe’. Egyébként pedig legközelebb ugyanaz a lélek születik le, de már más karmával  csatolódik vissza a választott családhoz.
Ha családot, babát szeretnétek és nehezen jön össze a gyermekáldás, kereshetsz angyali energiákkal! Szeretettel léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu/