Barakiel arkangyal

Az Áldások, bőség és jószerencse angyala – Barakiel arkangyal

A Jólét, gazdagság, szerencse, siker és bőség angyala Barakiel. Szerencsét hoz az anyagi gyarapodás terén, segít, hogy megteremtsd azt amire a legjobban vágysz. Ha a közbenjárásáért szeretnél folyamodni, a legfontosabb, hogy a kérésed igazán a szívből szóljon. Őszintén, tiszta lélekkel és szeretettel kérd a segítségét.
Nevének jelentése: „Isten villáma”, az Erények rendjébe tartozik és a Jupiter bolygó kapcsolódik hozzá. Segít, ha problémáid vannak az elfogadással, mert nem érzed magad érdemesnek a jó befogadására.az egyik leghatalmasabb angyal, a legfontosabb feladatai közé tartozik, hogy segítse megnyitni a szívünket az isteni áldások befogadására. Ő hozza az égi világból a felénk áradó jót.


Barachiel felemel lelkileg ha kéred, remek a humora, felvidít, és vidámságot csempész az életedbe.
Arra ösztönöz, hogy többet nevess és öröm legyen a szívedben.
-Megnyitja a szívedet, hogy képessé válj részesülni mindazon áldásokból, amelyek feléd érkeznek.
-Kitágítja a horizontot, hogy meglásd a lehetőségeidet és perspektiváidat.
-Szerencsét hoz az életedbe, és megtanít élni az élet adta lehetőségekkel.


Barachiel arkangyal arra tanít, hogy a bőség bevonzásához, a szíved erejét használd, mely mágnesként vonzza be az életedbe azon javakat, amelyek boldoggá tehetnek téged. Segít, ha problémáid vannak az elfogadással, mert nem érzed magad érdemesnek a jó befogadására.
A pénzhez való negatív hozzáállás átalakításában is segíthet, ha negatívan viszonyulsz hozzá, hisz ha valamit utálunk azt nem vonzani, hanem taszítani fogjuk. Ha viszont túlzott a pénz iránti sóvárgásunk, megtanít arra, hogy sokkal lazábbak legyünk e tekintetben, hisz a pénz tulajdonképpen egy manifesztálódott energiaforma, nem lehet cél, hanem eszköz, az álmaink megvalósításában.
Imagináld őt szeretettel! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu