Belső bölcsességed vezessen!

H E T I   T A R O T!
Június 3-től június 9-ig

Pünkösdi hétvégénk lesz!

Kitisztítva a megrekedt energiákat – szebbé teheted a kapcsolataid minőségét és a lelked nyugalmát is jobban megleled.
Azoknak szólnak a tanácsadások, feljegyzések, üzenetek, akik hozzám csatlakoztak, akik engem követnek. Az azonos lélekcsaládból származó lelkek mindig megtalálják egymást, mert egymásra ismernek. Ha elakadnál sorsdolgaidban,  – gondokat, és blokkokat tapasztalsz –  bátran keress meg.

Kép: Pünkösdi rózsa – a virágok hercegnője

A hét eleje víz minőségben lesz.
A Mágus I.
A hét első napján az Ikrek Újhold köszönthetjük nagy szeretettel.
http://asajah.hu/ezovilag/juniusi-ujhold-a-levegos-ikrek-jegyeben.php
Június 4-én pedig a Merkúr a Rák jegyébe lép át. http://asajah.hu/ezovilag/merkur-rak-otthon-csalad.php
Termékeny nap lehet a másodika – ha gyermeket szeretnétek – lelkesen készüljetek a babaprojektre.
A hét elejének energetikája kedvezőleg hat a Rák, a Szűz, a Bak és Halak napjegyűekre. Nem ajánlatos műteni ebben az időszakban a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Jó program lehet mindenféle viziprogram – úszás, csónakozás, vitorlázás, vízparti séta.stb… (A Hold a Rák jegyében jár.)

A hét közepe tűz minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Sorsfordító napok jönnek: van akinek válást jelöl, szakítást, van akinek jobb megoldást. Helyzeteket zárhatsz le, negatív embereket oldhatsz el, megszabadulhatsz sok régi gond alól. Ahogy felszabadulsz jobb lehetőségek érkezhetnek meg életedbe – tedd meg, hogy felszabadítod magad, mert újat csak így kezdhetsz el. A Plútó energiája most is segít az átalakító, rendező munkádban. A hetedike is termékeny napnak ígérkezik.
A hét közepe a Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek hozhat szerencsét. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A társasági programok – például a baráti látogatások, stb. és a kirándulás a legjobb időtöltés lehet. (A Hold az Oroszlán jegyében lesz jelen.)

A hét vége föld minőségben lesz.
A Nap XIX.
A szerelemnek kedvez a hét vége időtere. Szerelmi vallomásoknak is jó ideje. Házasságkötésre, eljegyezésre remek alkalom lehet. Minden sorslépés spirituális döntés. A lelki szerződés nemes erőt takar, szövetséget mutat. Vigyázz azonban az érzelmekkel ne keverd össze a szeretetet a sajnálattal, a szexet a szerelemmel. Haniel a párkapcsolatot tisztító, harmonizáló, erősítő arkangyal. Vedd fel vele a kapcsolatot, ha gondjaid akadnak. A Vénusz az Ikrekbe lép június 9-én – Társasági életünk fellendülhet.
Kapcsolataink aktivizálódhatnak – olyasmire vágyunk, és olyasmiket csinálunk ami örömmel tölt el bennünket, örülni örömködni tudunk majd mindennek. A szabad szívcsakra könnyedén nyílik minden jó dologra. Június 9-10. Pünkösd érkezik meg. Veszekedős kedved hagyd el, figyelj oda, ha konfliktusveszélyt érzel – rendezd és kerüld el, mert elfajulhatnak a dolgok. Túlköltekezheted magad – figyelj oda a pénzügyeidre. A pénz szeretetenergia – ne hagyd, hogy kifolyjon a kezedből
A hét vége a Bak, Bika, Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvez.
Nem ajánlatos műteni a a beleket, a lépet és az emésztő szerveket.
A kirándulás, a kertészkedés, a földközeliség, hétvégi vikkend, túra, jó program lehet.  (A Hold a Szűz jegyében áll.)

Mindenképp sikeres hétnek nézünk elébe. Hivatásban,munkában, párkapcsolatba, kapcsolatban jó lehetőségek ígérkeznek. Az Ikrek Újhold az önbizalmadat lendítheti meg. Ha borongós hangulatban, vagy túl negatív lennél, bizonyos, hogy eltömődött az valamiféle haraggal. Csakratisztítása, harmonizálásra szeretettel várlak – tedd szabaddá magad a lelki energiákra. Van kinek váltás jelölnek a napok – elválás valamitől, vagy valakitől – szakítás is lehet, de akár elköltözés is jöhet. Az elengedés nagy munka lehet. Oldó, blokkoldó terápiákkal szeretettel várlak, ha felkeresel. Tanulj meg örülni az életednek, és lásd meg mindben a szépet – Jupiter bölcsessége vezessen!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia
Auraolvasás – Energetikai tisztítások – Angyalmágiák
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php