Belső fényed megvilágítja az utad!

AKKOR HOZTÁL JÓ DÖNTÉS, AMIKOR A SZÍVEDBEN BÉKE VAN

“Állj az igazak és a tiszta szívüek mellé, ott van a legtöbb szabad hely.”

Többféle spirituális nézet létezik. A nagy szellemi tanítások, tanítók a fény felé vezetnek, fényezik a a szellemed és a lelked – emelik a rezgésszinted. Jó érzés tölt el, ha jó felé haladsz.
A bulvár ezotéria  féligazságokat takar, leginkább félrevezet, fekete mágiás allűrökkel traktál. Olyasmit akar elhitetni, ami nem úgy igaz, vagy pont az ellenkezője a valódi.  Lenyomja a rezgésszinted – kétkedő, bizonytalanná is tehet. Összezavarodva nem találd az igazi utad.

Ha  tiszta ezo-tudást szeretnél válaszd az ezoterikus tanfolyamokat, beavatásokat, behangolásokat. Olyan képzőket, mestereket, segítőket akik a fényes krisztusi oldalon állnak. Akiknek jó a közelében lenni – feltöltődsz a társaságukban.
Akinek képessége van spirituális dolgokhoz – veleszületett erő, előző életből hozott hajlam – kedvező, ha olyan ezoterikus energetikai képzést vállal, amely védelmi rendszerben működik kizárja a negatív entitánsokat.
Nem titok, hogy harc folyik a lelkekért – ezzel nem mondok újat – a másik oldal nem tiszta eszközökkel játszik.  Légy észen, hogy átláss a trükkökön – tudatos megfigyelőként különbséget tudsz tenni mi az igaz, és mi a valótlan.
Aki pedig még keresi az utat – hallgasson belső arany angyalára, ő érzi a helyes utat.  Felsőbbrendű Éned ahhoz kapcsolódok majd, akivel  azonos a rezgésszinted. Ezért fontos, hogy folyamatosan tisztítsd a lelked, a szellemed.  Csodás misztikus utazást kívánok szeretettel az ezotéria mágikus birodalmába! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: