Bika telihold Halloween éjjelén!

Ez elengedésé a megbocsátásé lehet a főszerep.

Különleges lesz a mostani októberi telihold, hiszen ebben a hónapban másodszorra fordul elő – így hát a ‘kékhold’ nevet kapta a halloweennapján beköszönő Bika telehold. A hold mindig a tudatalatti érzelmeinket hozza felszínre.
A Telihold kedvez minden befejezetlen ügyednek, arra inspirál, hogy rendezd a dolgaidat. Lesz akinek szembe kell néznie bizonyos dolgokkal, amit hátráltatott, amit elodázott.
Nap-Uránusz szembenállás lesz, tehát légy óvatos a közlekedésben de  nagyon.
Ez a nap kiváló alkalmas arra, hogy összhangba hozd a tudatos és a tudatalatti részedet, és ne hagyd, hogy megszokások, félelmek, érzések gúzsban tartsanak a múltadban. Most megszabadulhatsz a nehézkes,  lehúzó,  energiát rabló kapcsolataidtól is, elengedésnek, oldásnak, blokkoldásnak is jó ideje lesz.  Sorselemzéssel, kapcsolat elemzéssel, személyre szóló tanácsadással szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket.


Az Időkapuban most Jelajah őrangyal fog tartózkodni. A Fényességek karának őrangyala Rafael arkangyal hatalma  alatt áll, segít, hogy sorsodat győzelem vigyed. Az  igazság bölcsességével ajándékoz meg.
Figyeljetek oda a belső Arany angyalotok üzenetére – érdemes rámeditálni erre az eseményre. A közeljövőbeli események bevonzásához rendkívül jó az időzítés – angyalvarázslatokat este végezhetsz. Okos dolog  meginvitálni a mágiához őrangyalod erejét is, az inkorponációt végezd el a szertartás előtti időben.

Lehet ez egy böjti nap is, de a természetbejárásnak is kedvez. A földies elem rezgésével Gaia hívogat.
Csendesedj el kicsit, a gondolt még egyszer terveidet: pénzügyeidet, befektetéseidet – pénzügyi tranzakcióidat kapcsolataidat, kapcsolódásaidat. Elemezd a tényeket és a  lehetőségeket.
Ásványköveidet, ékszereidet, tarot kártyádat most tisztíthatod és feltöltheted a telehold tiszta rezgésében.

Megújulást hoz ez a mostani Bika telihold készülj fel a váratlan fordulatokra is. Az Uránusz bolygó energiája  jelen, szövetségben veled. Küzd le a merevséged – kihívásban nem lesz hiány –  találd meg az egyensúlyodat az új lehetőségekben.

Áldásos teliholdat kívánok szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes személyes weboldalam:
https://asajah.hu/