Boldogság tranzit érkezik

Szerelmes energiák jönnek!

Itt-ott-amott olvasom kapcsolati kérdéseknél – csajos levelezéseknél:
– Ha tilt, meg old… azért van mert szeret…
– Hát nem! – a válaszom mindig ez.
Véleményem szerint ez inkább  a zavarodottság jele, gyermeki  játszma semmi több. Leginkább mindez csak addig tart, amíg fel nem ismered, hogy csak egy kisfiú szórakozik veled, és többé már nem játszod vele a játékát.
Egy érzelmileg érett ember megbeszél, meghallgat, és a közös megoldáson gondolkodik. Egy igazi hiteles párkapcsolat a kompromisszumról és az elfogadásról is szól. A felnőtt kapcsolatokban a párok beszélgetnek egymással, megosztják az érzéseiket, odafigyelnek egymásra és ha van szeretet-szerelem alapja a kapcsolatukban, akkor elhatározzák, hogy közösen megoldják a gondokat. Átbeszélik a sérelmeket, a félre értéseket…megbocsátanak, és újrakezdenek.
A boldogság mindenkinek alanyi jogon jár – ne tétovázz – engedd el azt, aki nem hozzád való, aki nem értékel téged!

Július 11-től egy kellemes időszak következik. Szerelmetes  energiák hatnak egészen augusztus 5-ig. A Vénusz-Oroszlánban  most sokan rátalálhatnak a lelki társukra, de a már meglévő kapcsolat is újjáéledhet, és békülni-megbocsátani is most jobban lehet.  Érdemes kimozdulni, társasági életet élni, randi meghívásokat elfogadni – kapcsolatokat építeni.
A singliknek pedig azt üzenem, hogy ezt az időszakot  érdemes minden olyan dolognak szentelni, amitől boldognak és élettel telinek érzed magad – még akkor is, ha nincs éppen kapcsolatod.


Ha döntés helyzetbe kerülnél, kereshetsz párkapcsolat-elemzéssel, személyre szóló tanácsadással, kapcsolat-tisztítással, összerezegtető angyali áldással is.
A programban használok számmisztikát, tarot lapokat, csipetnyi asztrológiát, fényképről olvasást, ingát.
Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – jó hír, hogy előre egyeztetett videóhívásos megoldással is kereshettek – érdeklődj a részletekről nálam,  a face cseten.
Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu