Céltudatos, hasznos döntésekkel!

Októberi energiák

Őszutó – Mindszent hava

„Kívánok Neked elegendő szeretetet a szívedbe és elegendő közösséget lelkeddel. Kívánok Neked elég fényt, hogy megvilágosítsa leckéidet,és elég sötétséget, hogy elvezessen bölcsességedhez. Kívánok Neked elegendő adást, hogy megnyissa szívedet, és elegendő ajándékot, hogy hazavezessen Téged. Kívánok Neked elegendő vagyont, hogy gazdagítsa bankszámládat,és elegendő szolgálatot, hogy gazdagítsa életedet. Kívánok Neked elég tevékenységet, hogy élesítse elmédet és erősítse testedet, és elegendő pihenést, hogy békét hozzon Neked. Kívánok Neked elegendő napfényt, hogy melengesse arcodat és megtisztítsa szívedet.” – Jen Willis

Október a tízes szám rezgése alatt áll. Ez a cselekvés száma, a céltudatosság és függetlenség, ami rá jellemző. Arra szólt fel, hogy maradj motivált ahhoz, hogy elérd a célod. A számmisztika  1-ese a lendület erejével ismertet meg minket. A  tarot X. nagy arkánuma a Remete szimbóluma, az önvizsgálatra inspirálhat bennünket. Figyeld magad, figyelj az érzéseidre, figyeld a reakcióid. Figyeld meg, hogyan teremtesz a saját világodban. Meditálj, s kicsit vonulj vissza önmagadba.

A hónap jelentősebb napjai:

A Plútó hátráló tolató mozgásából elindul égi útján, október 3-án. https://asajah.hu/ezovilag/te-miben-valtoztatnal-az-eleteden.php

A Merkúr a Skorpióba lép október 3-án. Szenvedélyes energiákkal töltődünk. A pozitív kommunikációt segíti ez az állás – szerzőzéskötésekre is jó az alkalom, komoly döntések meghozatalának is kedveznek az energiák. Átformálhatod és megreformálhatod az életed.

Október 4-én a Mars a Mérleg jegyébe lép át –  elmaradt hivatalos ügyeket is intézhetünk. Legyünk diplomatikusak és keressük a kompromisszumot mindenben.

Október  8-án a Vénusz a Skorpióba lép:  egyesek féltékenységgel telítődhetnek – kerüld a gyanakodó elméleteket, békével légy és empátiával.

Október 13-án Telehold érkezik el a tüzes Kos jegyében az elengedéshez kaphatunk extra energiát – illő lesz elengedni a felgyűlt harag minőséget, mielőtt teremteni kezdenétek. A Jupiter támogató energiájával körbeölel! Önbizalom erősítő varázslatoknak jó ideje lehet. Elengedő szertartásokkal szeretettel várlak!

Október 16-án Termékenységi nap lesz – égi Áldás! –  figyeljetek oda, ha babát szeretnétek.

Október  23-án a Nap a Skorpióba lép át. A magányra jobban vágyódhatsz, mint a társaságra. Kényeztessétek magatokat valami kellemes dologgal – a pozitív gondolat legyen a dominancia.

Október 28-án Újhold köszönt be ránk a vizes  Skorpió jegyében. Csodás teremtő időszak – legyetek hálásak mindenért, amit megélhettek. Angyalvarázslatoknak is igen kedvező ez a spirituális holdállás. Kapcsolatot bevonzó,  és a már meglévőt megerősítő Szerelmi mágiával bátran kereshetsz!

Október 30-án a Merkúr bolygó megáll égi útján – műszaki dolgok hibásodhatnak, kommunikációk elakadhatnak. Ez az időminőség a félreértések rendezésére jó alkalmat adhat.

Október  30-31- én Vénusz-Merkúr együttállás lesz  a Skorpió jegyében – megnyílik egy csodás asztál kapu a láthatatlan felé – mély spirituális lelkiséggel tölti a kommunikációkat – lehetőség az érzelmek át és megbeszélésére a legjobb időben vagy! De saját érzelmeiddel is szembenézhetsz, a tudatos jelenléted erejével. A Skorpió a titokkutató, a Merkúr nemcsak a kommunikáció, de a gyermek szimbóluma is egyben. Feljöhet talán egy gyermekkori enneagramm ami rávilágít arra, mi az ami megakadályoz abban, hogy érzelmeidet megéld. Van amikor a családból hozott minta a rossz tanácsadó.  És van, amikor a legjobb módja annak, hogy változz, ha  szembenézel azzal, ami gátol, majd elengedve azt, előre tudsz haladni az életedben és megélheted mindazt, ami a fejlődésedet segíti. Egy magasabb tudatállapot felé tartva minőségibb életet alkothass magadnak. Az áldásos  égi energiák által, a Plejádok csillagkép alatt a minőségi szeretet-szerelem állapotát teljes szíveddel átélheted.


Ősszel a Mérleg, a Skorpió, és a Nyilas csillagjegyéhez tartozó arkangyalok – Haniel, Rafael, Zadkiel – vigyáznak ránk, tőlük kérhetünk segítséget párkapcsolati témákban, gyógyításban, anyagi dolgokban. Angyalrituálékra máris bejelentkezhetsz.

Ez a csodás hónap kedvező támogatót lehet, ha régi rossz szokásaidat akarod elhagyni. Őrizd meg a lelki békédet és törekedj a harmonikus megoldások felé, távolodj el a konfliktusoktól. Ha van elég kitartásod és erőd kiterveld célod felé haladni, komoly sikereket érhetsz el. Szerencsés terveidhez támogató jó barátokra is akadsz. És lesz majd olyan is, aki komoly párkapcsolatot találhat. Engedd be az életedbe a felszabadítást hozó változások. Légy türelmes, és találd meg az egyensúlyt a munka és a szeretteid között.
Bővebb  információt minderről egyéni, személyes konzultációban kaphatsz – jelentkezz be hozzám bizalommal!

Csodákkal áldott lehetőségeket kívánok!

Szeretettel várom tanácsadásaimra, terápiás konzultációimra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás  – spirituális terápiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php