Csakazértis szerelem…

Amikor úgy érzed, hogy valami nem stimmel, akkor az általában úgy is van! Ha rossz megérzésünk van egy dologgal, egy helyzettel, vagy egy emberrel kapcsolatosan tanácsadóhoz fordulunk. Ha bizonytalanságot érzünk akkor valószínűleg igazunk is van. A legtöbb embernek általában jó a megérzése. Bizonyosságot keres a gondolataira, az érzései akkor, amikor segítőhöz fordul. Közvetítőként jelen – habár a rossz híreket nem könnyű elmondani, a jobbakat jobban szeretik hallani. Az igazság néha fáj, de a fájdalom elmúlik, és marad a tisztánlátás. Amikor tiltakozol és nem akarsz valamit meghallani, akkor bizony nem mersz szembenézni azzal a bizonyos helyzettel, amiben vagy. Így változtatni sem fogsz tudni rajta. 

Egy édesanya keresett fel. Gyermekei már nagyok. Lelkében fiatal maradt, ugyanaz a nagy életmegélő szenvedély van benne, ami még húszévesen hevítette. Az exe elhagyta egy magasan kvalifikált hölgy miatt. Elbúcsúztatta, elgyászolta… már vissza se nagyon gondol rá, néha csak… Most egy új szerelemben hömpölyög…kicsit zavaros, kicsit ködös. De nem akarja előre látni mi vége lesz, kapálódzik benne elég rendesen. Nem működik igazán a dolog. És tudja, hogy nem a társával van a gond. Nem a párjával él – nincs közöttük igazi harmónia. Nem egy nyelvet beszélnek, mást akarnak, máshogy élnek. A hölgyben nincs kompromisszum – amolyan akarnok. Megkeseríti vele saját életét. A spirituális Nő empatikus, ráérző és megérző, megbocsátó, befogadó.
Miért nem akarsz boldog lenni?! – kérdeztem tőle szemtől szembe. Hát nem tudom mindig akad valami gond…tudom, hogy velem van a baj – mismásolta.
Nem akartad tudni a kapcsolatod jövőjét – amikor róla beszéltél azt mondtam Neked, hogy nem hozzád való a kedvesed. Nem lesz belőle hosszútáv, csak egy aprócska románc… Belementél, úgy döntöttél, hogy csakazértis! De ott van az a bizonyos de…a megmagyarázhatatlan rezgés, ami köztetek van. Nincs meg a harmónia – nincs meg a romantika. Amikor nem a pároddal élsz magányos maradsz. Egy dolgot tudsz csak bebizonyítani magadnak, hogy rosszul választottál. Ez nem egy aprócska félreértés, egy más életérzés – mindketten máshová tartoztok, másvalakihez. El kell engednetek egymást, mert ez így nem jó senkinek. Csak mondod és mondod… de talán ha újból, de talán ha jobban… és már magad se hiszed el.

És közben pedig vár téged is valaki valahol… Össze kell magad szedned, tengernyi időd van – nem sürget senki se. A boldog létállapotban ott lesz az, akit keresel – látom a lapokban. A blokkokat oldtuk energetikailag – s máris jobban átlátta a dolgokat. Kitisztult tudattal távozott- a lépcső aljáról még visszanézett, és rám mosolygott.
Kívánom, hogy hallgassatok a megérzéseitekre, tanácsod adni a tarottal is csak a legjobbat adhatok!
Szeretettel várom tanácsadásomra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelemi jóslás
Auraolvasás
Energetikai tisztítások – rezgésszint emelés
Angyal mágiák
Kapcsolatfelvétel: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php