Csillaghullás éjszakáján

Ma éjjel gyönyörűséges, kívánságteljesítő, hullócsillagos éjszaka elé nézünk!

A nyár a régi hátráltató minták, kapcsolatok, megrekedt élethelyzetek elengedéséről és egy új, boldogabb, felfelé hangolódó élet kezdésének lehetőségeit rejti magába.

Élj hát a kívánságok éjszakáján a manifesztációs lehetőségeiddel!

Augusztus 14-én Újhold lesz, amikor is valóban elkezdődik a teremtőfolyamat. Alapozzátok  meg ma vágyaitokat, és a csillagok segítségével küldjétek ki  kívánságaitokat az Univerzum felé! Élj hát a kívánságok éjszakáján a manifesztációs lehetőségeiddel!

Teremts magad köré boldogságot!♥

Hullócsillag

„Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek.” –  Paul Coelho

Varázslatos „hullócsillagfényes” estét kívánok Mindenkinek!

 

Asajah