Csodás energiákban vagyunk

Az Újhold legfőbb lehetősége az elengedésben és az új tervek beindításában van.


Mától egy két napos teremtési ciklusban leszünk a sziriuszi kapuban. Minden amibe belekezdünk sikerre vezethet. Geniel az Újhold Angyala. Gábriel és Haniel Arkangyal segít és ráhangol az újholdas energiák befogadására. Mentális energiánk megnő és javul a koncentrációnk, megérzéseink, és a tisztánlátásunkban tud segíteni. Az Angyalmágiához gyújts meg egy fehér gyertyát, kedvenc füstölődet, tégy fel egy relax-zenét…. egy tiszta szertartás keretében, és kérd meg arra az Angyalokat, hogy erejük fényével elérd az előtted álló lehetőségeket. Imagináld őket szeretettel – mond ki a nevüket hangosan háromszor.


“Geniel, Gábriel és Haniel Arkangyal szólítalak és idézlek. (Várd meg, amíg megérzed az angyali jelenlététet és csak utána mond el a kérésed.) Kérlek benneteket töltsetek fel az Újhold megújító rezgésével, hogy csodás rezgése a fejlődésemet szolgálja. Mennyei energiájának segítségével betölthessem a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadítsatok meg a tétlenség szorításából és az érzelmeimet gátló erőktől. Tárjátok szélesre előttem a lehetőségek kapuit és támogassatok abban, hogy a legjobbat hozzam ki önmagamból. Ösztönözzetek, ihlessetek és segítsetek az átalakulásomban. Felajánlom, hogy cserébe hálámmal és szeretetemmel áldok meg másokat. Hálás szívvel köszönöm nektek, a tisztítást, gyógyítást és segítséget. Szeretlek benneteket. Ámen.”


Az angyalok arra kérnek, most ebben a csodás újholdban, hogy köss új barátságokat, legyél barátságos az emberekkel, és ne zárd el magadat mások szeretete elől. Ha te magad is a benned lévő szeretetforráshoz csatlakozol, rájöhetsz majd, hogy a világ tele van szeretettel és szeretőszívű emberekkel.
Az angyalok gondoskodnak róla, hogy olyan szeretetteli emberek kerüljenek az utadba, akikkel közös dolgotok van. Az angyalok olyan embereket vezetnek hozzád, és téged is olyan emberekhez vezetnek el, akikkel kölcsönösen segíthetitek egymást.
Ha elakadnál elhunyt szeretteiddel való kapcsolatfelvétel is lehet jó hatással – néha a haladásra a szeánsz a legjobb megoldás –  ha ilyet szeretnél egyeztess velem.
Figyelj a jeleket, az álmaidat, az égiek üzennek vele neked – szellemi-lelki vezetőid mindig segítenek. Szeretettel-léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta

önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu