Csonthéjba zárt egészség!

A dió – az egyik legértékesebb gyümölcsünkA dióbél hatása az emberi szervezetben a kínai orvoslás szerint abban jelentkezik, hogy a vesék, a vastagbél és a tüdő meridiánjaira hat.
 A magas olajtartalmú ízletes mag egyrészt finom, másrészt számos jótékony hatással bír. A dióbél magas magnéziumtartalma sokat segít a stressz elleni védekezésben, de gyakori fogyasztása nem csak az idegek védelmében játszik szerepet.
A dióban található melatonin, az emberi szervezetben termelődő hormont kiegészíti.Antioxidánsként viselkedik, a szabad gyököket tartalmazó méreganyag-molekulák szabad gyökeihez kapcsolódik, a mérgeket hatástalanítja.
A dióban természetes bio-melatonin van, szemben a mesterséges gyógyszerkészítményekkel. Többlethatását abban fejti ki, hogy többszörösen telítetlen zsírsavakat, flavonoidokat és egyéb hasznos anyagokat tartalmaz.

Naponta 4-5 szemet mindenkinek ajánlott fogyasztani, rugalmassá teszi ugyanis az ereket és védelmet nyújt a szivbetegségekkel szemben. Ha fáradtak vagyunk, vagy csökken a figyelmünk, étkezések közötti időben kevés dió fogyasztásával gyorsan helyreállíthatjuk szürkeállományunk megszokott, szabályos működését.
Szeretettel ajánlom napi fogyasztásra is! Léleköleléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu