December 2-án Szerencsebolygónk átlép a Bakba!

A Jupiter átlép a Bakba!

A Jupiter a Bakba lép át – december 2-án és 2020 december 18-áig itt is fog tartózkodni. A kedélyes, optimista  szerencse bolygónk a nagy tanító energiákkal telített Szaturnusz uralma alatt álló Bakban nem érzi jól magát. Következetes energiákkal haladva, felelősségvállalásra inspirál az időtér.

A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal. Akkor kérhetjük Zadkiel segítségét, ha félünk az eljövendőtől és a világtól vagy, ha negatív állapotban vagyunk, vagy valamilyen negatív behatástól félünk. Ha valaki nem tud elengedni valamit vagy valakit, akkor is nagy segítségünkre lehet, mivel megszabadít bennünket a gondolatoktól és azoktól a berögzült kapcsolódásoktól, amiket nem tudunk szétbontani. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala. A negatív energiákat is segít átalakítani pozitívvá, illetve semlegesíteni. Az arkangyal kristálya a lapis lazuli kristálykő – ha hívod őt bal kezedben tarthatod – erejével imaginálhatod. Zadkiel segítségével át tudjuk hidalni az előttünk álló problémákat és megvilágosodhatunk és rájöhetünk arra, hogy mi mindenre vagyunk képesek.

Fontos, hogy Tartsd be a szabályokat, légy körültekintő mindenben. Ahol vétkes vagy, ott utolérnek….tehát: legyetek jók, ha tudtok! Ügyelj minden lépésedre. Új célok kitűzésének jó ideje lesz – törekedj a realitásra, úgy nem fogsz csalódni. Fejlődni minden megtapasztalással lehet.

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php