Decemberi Újhold a Nyilas jegyében!

Hamarosan Újholdas energiákban leszünk.

Az Újhold december 18-án érkezik meg a tüzes Nyilas jegyében, tudat tisztító energiákkal segítve az új kezdetek lehetőségét. A nyilas jegy jellemzően: empatikus, intuitív, jóakaratú, derűs, nyílt, független, szabadságszerető, vállalkozó kedvű, széles látókörű.
A Nyilas rezgése lelkesedést ad, a Bak pedig segítő akaratot a gyakorlati megvalósításhoz.

Tudattisztító energiákkal segít bennünket ez az állás – a hovatartozásunk felismeréséhez,  jövőnk alakulásának helyzetéhez ad bizakodó energiákat. A mostani  Újhold megnyitja a jövő év ‘energiakapuit’ is. Szaturnusz energiájában, Jupiter és a Mars segítő rezgésében feloldásra találnak félelmeink – éjszakai álomüzenetként nagy segítő jelzések érkeznek hozzánk.  Utat mutatva, hogy megújult erővel, erős akarattal, hittel és tettekkel továbblépjünk sorsunk felkínálkozó lehetőségeibe.

Cselekvő energiákkal megerősödve  irányítsd a sorsodat, pozitív hited erejével!

Újholdkor az Időkapuban Nithaél Őrangyal áll. A Fejedelemségek Karának őrangyala, Haniél Arkangyal csapatából. Nithaél gondviselő oltalma mindenre kiterjed.

Érdemes az Újhold energiájában  és az azt követő még három napban Karmaoldó meditációt elindítani – ehhez segítséget tudok adni, ha felkeresel egy konzultációs időben.

A Téli Napforduló december 21-én a Merkúr hátráló mozgásában talál bennünket, múltbéli helyzetek elemzése közben.

 

VARÁZSLATOS ÚJHOLD ENERGIÁKAT KÍVÁNOK  – CSODÁS TEREMTŐ MÁGIÁKKAL!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Karmaoldás

Tarot – számmisztika – inga – pálca – jövőbenézés.