Dimenzió világok

Az vagy, amivel rezonálsz

A dimenziók  nem helyek, helyszínek, hanem különböző tudatszintek.


A harmadik dimenzió.

A harmadik dimenzió amiben most vagyunk az emberi tudatosság jelenlegi szintje. Valóságban Tér-idő-anyag-energia-Univerzum. Ezt a világot ismerjük a legjobban. Itt történnek az emberi lét átélései, szerepjátékai – tanulási esélyei, fejlődési szakaszai.
Azok, akik a három dimenziós szinten rezonálnak, állandóan hibásokat keresnek a rossz dolgok miatt, és végtelenül örülnek, ha valami jó történik az életükben.

A negyedik dimenzió.
Ez a léttér tele van alacsony rezgésű lénnyel, érzelmi és gondolati kollektív mintával, fájdalommal, szenvedéssel, ebben a létsíkban vannak az itt rekedt szellemek, betegségszellemek, negatív ártó lények. A bennünk lévő alacsony rezgésű energiák, mint gyűlölet, harag, fájdalom, szenvedés, irigység, félelem, féltékenység, indulat, áldozatszerep stb. ehhez a szférához tartozik. Ezért olyan fontos ezek átlényegítése, ahhoz, hogy fel tudjunk emelkedni magasabb dimenziókba.
A negyedik dimenzió felsőbb oktávja a fényből szőtt álmok helye, álmunkban ide utazunk amikor tanításokat és csodálatosabb élményeket élünk meg.

Az ötödik dimenzió.
A szeretet, öröm, boldogság és kreativitás létsíkja. Rendkívül dinamikus, színes és kreatív élettér. Mindaz, amit szeretünk itt a Földön valójában ez a létsík szülte. Az ötödik dimenzió nem egy konkrét hely, hanem a tudatosság egy bizonyos szintje.
Átadhatjuk magunkat a megérzéseinknek, a szívünk szavára figyelünk. Megerősödik a hitünk, és számos olyan dolgot tapasztalhatunk meg a segítségével, amely szükséges a fejlődésünkhöz.
Az ötödik dimenziót érzékelők viszont tudják, hogy a jó, és rossz dolgoknak egyaránt szerepe van az életben, átadják magukat a Sors akaratának, és nem akarják irányítani az életet.

Minden helyzet, amin keresztül megyünk tanít valamire. Találd meg a helyed a Világmindenségben! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu