Ébredj és változtass!

Emeld a rezgésszintedet – és változtass a gondolataidon.

Az Élet csak azt tudja adni amit hiszel magadról és ezáltal rezegsz. Nem külső segítségre van szükséged hanem belső megerősítésre.
Ha bizonytalan vagy, és alulértékeled magad, kevés az önbizalmad – motiváld és inspiráld magad. Találd meg minden napban azt, amiért érdemes élni. Jó gondolataid hatására az érzéseid is változnak benned.
Ha ezt az állapotot fenntartod, és pozitív energiával látod el, pusztán csak azzal, hogy nem billented ki magad ebből az állapotból…. és hagyod, hogy ezek a jó energiák érvényesüljenek benned. Akkor csak is olyan pozitív dolgokat fogsz magadhoz vonzani, amit te teremtettél meg magadban, és ezt úgy éred el, hogy magasabb hullámhosszon vagy!


Lépj át a pozitív hittel teremtők táborába, hogy felemelhesd az életed. Mindig arra gondolj amit el szeretnél érni, és nem pedig arra amit elkerülnél. Mert mire fókuszálsz azt vonzod, azt teremted.
Az élet nevű játék csodás lehetőséget tartogat. A karmikus dolgokat meg kell élni, de a sorsodat te alakíthatod, teremtheted. ha egy új világot szeretnél magadnak meg kell újulnod hozzá – másként kell gondolkodnod.
Szeretettel várom azokat a hölgyeket ezoterikus tanácsadásra, akik szeretnének változtatni az életükön. Az órás program része: vezetett lélekmeditációk, oldás, blokkoldás, önbizalom erősítés, saját mantrák, energetikai tisztítás, rezgésszint emelés – spirituális terápiák, önismereti foglalkozás.
Ha egyedül nem megy, keres meg: egyszerű életjobbító dolgokat

tanítok nagyszerű Embereknek. Gyere, és programozz velem. Légy a sorsod fordítója – ne álmod, éld meg az életed! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu