Égi jelek…

Az Uránusz 2025-ig a Bika jegyében fog tartózkodni.

“A lázadó energia lerázza a múltat, hogy helyet adjon az újnak.” Judy Hall

Az Uránusz most nagyon itt van – komolyan  megérkezett!
Az Uránusz  vegetatív idegrendszer bolygója, ezért szeszélyessé, ingerlékennyé, dacossá és rendetlenné tehet. Ha valakinek a horoszkópjában az Uránusz pozitív hangsúlyt kap az nagyon kreatív, eredeti, intuitív, energikus lehet.  Nem kárt okoz, inkább kiszámíthatatlan, váratlan, de célratörő. Igen keményen felforgatja az addig kialakult rendet, és erre a változásra minden jegy szülötte másképpen reagál.

Ha a születési képletedben az Uránusz a Kos jegyben áll akkor eléggé impulzív vagy, és mindig eléred majd amit akarsz. Jó a problémamegoldó képességed, és vezetésre is alkalmas vagy. Ha az Uránuszod a Bika jegyében áll, akkor kissé önfejű lesz az illető, de kiváló szervezőkészséggel rendelkezik majd. Ha az Uránuszod az Ikrek jegyében van, akkor Te egy igazi újító vagy, és remek meglátásaid vannak az élet minden területén. Ha az Uránuszod a Rák jegyében található a külföld nagyon vonzó lehet számodra, nagyon érdekel az ezotéria és a spiritualitás. Ha az Uránuszod az Oroszlán jegyében áll igen elszánt vagy, és csábító a megjelenésed, azonban a pénzügyekkel óvatosan kell bánnod. Ha az Uránuszod a Szűz jegyében van, akkor vág az eszed mint a borotva, és nagyon szereted a kihívásokat. Ha az Uránuszod a Mérleg csillagképben van, akkor művészi tehetséggel áldott meg az ég, de nehezen alkalmazkodsz az emberekhez. Ha Uránuszod a Skorpió jegyében áll,  akkor hihetetlen az akaraterőd és a szívósságod, empatikus személyisége nagy segítséget nyújt az embereknek, lehetsz akár spirituális tanácsadó is. Ha az Uránuszod a Nyilas jegyében áll, akkor biztosan szívesen utazol és valószínűleg külföldi házastársat választasz magadnak. Ha Uránuszod a Vízöntő jegyében van, akkor jó emberismerő vagy és könnyedén alkalmazkodsz másokhoz. Ha az Uránuszod a Halakban van, akkor hatalmas szabadságvágyaddal nem tűröd a kötöttséget.

Az Uránusz hangja:

A Bika jegyébe lépett Uránusz az anyagi helyzetünket fogja megmozgatni. Az asztrológiai szerint különbségek bolygója most induló hét éves ciklusában leginkább a társadalmi különbségeket növelni majd. A szegényből gazdagot, gazdagból szegényt, illetve, a szegényből szegényebbet, a gazdagból pedig még gazdagabbat csinál. Az Uránusz egyébként a  mély szegénységben élőket támogatja, ellenzi a konfliktust és az erőszakot. Az Uránusz megbontja a hagyományokat, a megszokást és a rutint is. Viszont mindig előrejelez – kinek álomban, kinek ébrenlétben! Dönthetsz úgy, hogy kikerülöd a bajt – esélyt ad, hogy válaszd meg mit teszel. Még ha akárha a neved hallod, akkor se lepődj meg – nem hallucinálsz – tényleg téged figyelmeztet! Nekem ébrenlétben jelzett, és nagyon hálás vagyok érte – minden égi jelet mindig nagyon komolyan veszek. Ha azt érzed, sejted… pld. hogy az utcán átrohansz a már-már pislákoló zöldnél bele a pirosba és komoly baleset ér… akkor nagyon oda figyelsz, hogy mikor kelj át az úton… Az a baleset meg fog történni ugyan, de másvalakivel. De jelezheti a szerencsét is, amit  nélküle nem vennél észre, és másnak lenne ettől jobb! Ha spirituális vagy nemcsak megsejtheted, de szinte ‘láthatod’, előre a történéseket. Most különösen figyelj a jelekre, mert Neked üzen személyesen az Uránusz. Nem ellened van, érted van minden!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Számmisztika – Személyes évek.